Har aldrig ätit tapas innan men det var GOTT

11:36 9 Nov 2013

Ikväll är en muy speciell dag för mig och Simon (av personliga skäl) (nej, jag är fortfarande inte gravid) så vi åt tapas och såg Gravity. Det var gott och filmen var bra. Ni ska få en recension imorgon.

image

Nu ligger vi och äter upp det överblivna godiset och jag har sådär svidigt ont i gommen som man får när man ätit för mycket lakrits. Kittlade precis Simon i magen så hela han flög säkert tio centimeter upp i luften. Saknar Göteborg. Är trött. Är mätt. Godnatt.

image

4 kommentarer | “Har aldrig ätit tapas innan men det var GOTT”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Nikita skriver:

    What not to likie with Stockholm?

  2. Julia skriver:

    Tycker att det låter rätt så mysigt ändå;D

  3. Therese skriver:

    När du säger att du saknar Göteborg, vad exakt är det du saknar då? Stan i sig? Att vara hemma? Människorna? Jag är göteborgare och ska snart åka iväg rätt länge, rätt långt bort och vill liksom kunna vara lite småförberedd på vad jag ska förvänta mig. (Inser dock även att det är sjukt individuellt men jaja kanske även är nyfiken)

    1. Clara Henry skriver:

      Främst saknar jag min familj och mina bästa vänner, att höra vad de gör och önska att jag varit med. Sen är det något visst med hemstäder (om man tycker om dem vill säga – har alltid älskat gbg) och att kunna alla gator och platser utan problem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG