Har alltså testat att göra piller, klättra i stolpar och vara en lastbil

6:52 14 Jan 2014

HALLÅ och ett speciellt holla till alla teknikintresserade som ska välja gymnasium! Minns ni att jag gjorde ett jobb för Mälardalens Tekniska Gymnasium i  november? Jag var på Astra Zeneca, Scania och Telge och nu är resultatet uppe på youtube!


Astra Zeneca tyckte jag nog var den roligaste inspelningsplatsen. Mia var skön och de tyckte det var skitroligt att jag ville göra ett mensvärkspiller. Hoppas de blev inspirerade.


Telge var SKITLÄSKIGT. Ni som aldrig varit 15 meter upp i en stolpe innan: trust me.


Minns ni inlägget där jag bar supermandräkt och hade feber i tre dygn efteråt? Well, japp. Detta var anledingen. I klippet när jag och Erik styr lastbilen med datorn hade jag redan varit inne i tunneln, så där satt jag med en sprängande huvudvärk och svidande hals. Men roligt var det.

Detta är alltså mitt livs första reklamfilmsjobb everybody say WEHO! Vad tycker ni? Fick ni ett plötsligt, oförklarligt sug att plugga teknik? Ja, jag tänkte väl det.

4 kommentarer | “Har alltså testat att göra piller, klättra i stolpar och vara en lastbil”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Amanda skriver:

    Pure awesomeness! Jag är så himla imponerad av dig som liksom jobbar med sådant här och lyckas vara så jädra rolig i precis allt du gör!

  2. Claire skriver:

    Jag vill också prova på allt det här men högst upp på min lista står ”att få leka och åka rutschkana med pandaungar en hel dag”

    Snälla kolla in meine blog http://clairebells.blogspot.com

  3. Wilma skriver:

    Kommer en utvärdering på mirakelpillret någon gång i månaden? :)

  4. hanna skriver:

    seriöst funkar menspillerna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp