Efter detta kommer ingenting kunna göra mig nervös

6:55 8 Feb 2014

Hej bloggy. Jag ligger på den fluffiga mattan på golvet i logen. Tänkte tanken att jag om två timmar ska göra ännu en vlogg i live-tv och blev så nervös att jag var tvungen att lägga mig ner.  Har dock precis varit och fått håret fixat så måste ligga på mage. Lite obekvämt. Duger i krig.

Antal gånger jag sprungit till toan idag pga akut nervös-kissnödighet: minst 10

Antal gånger idag jag stannat upp och bara andats djupt för att få bort nervositeten: inte så många faktiskt! Tre kanske. Senast i skrivande stund.

image

Såhär snyggelicious kommer jag förresten vara ikväll. Klänningen är bäst. Missa inte Eftersnack för bövelen. 21:31 på svt.se. Ses där. Hejdå.

image

9 kommentarer | “Efter detta kommer ingenting kunna göra mig nervös”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Isabell skriver:

    Du kommer rocka det som vanligt Clara! Kollar inte ens melodifestivalen, endast dina eftersnack osv. Haha! Du är så skön tjejen :)

  2. Vendela skriver:

    Heja, heja dig! Du äger, jag är värsta mellonörd och du gör bara det hela ännu bättre. Kom igen nu Clara vi hejar på dig!

  3. Éliane skriver:

    När jag såg bilden ”Något är fel..” Efter 5 sek. ”AHHAAA hon har inte fyllt i ögonbrynen” hahah, weird jag är. PUSS PÅ SIG BÄSTA CLARA. DUVA BÄÄÄST!

  4. Karin skriver:

    Kom på mig själv att ljudlöst befalla publiken i Linköping att skratta, under din ”livevlogg”. Den var awesome iaf, du är bäst Clara! :D

  5. Emma skriver:

    Du är bara för himla bra Clara, man blir så glad av dig. Dina delar i mello är definitivt de absolut bästa, och då tycker jag ändå väldigt mycket om melodfestivalen! CLARA 4 huvudprogramledare 2015! YOU GO GIRL

  6. olivia skriver:

    Jag satt i publiken! :D Hoppades på att se dig i ”egen hög person” haha lol men men bara tanken av att vara i samma arena som du duger gott och väl ;)

  7. Amanda skriver:

    Claaara! Vart skickar man mail till dig? Hade tänkt skriva en lång kärleksförklaring om varför du är bäst men jag hittar inte nån mail någonstans. Kram på dig!♥♥

  8. Claramedc skriver:

    Vad grymmarns bra du är!! Lycka te ikväll med Seans kusse, dansande armar och höga klackar. Tjenixx

  9. Isabelle skriver:

    Hahah du var jätterolig i går kväll:D Älskar dig<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp