Eftersnack Ö-vik med en glittrig Edward Cu… jagmenarEwald

9:38 23 Feb 2014

Har klarat av Eftersnack ännu en vecka! Tycker det är lika kul varje gång!! Jag älskar mitt jobb så mycket!!! Adrenalin!!!! Utropstecken!!!!!

Denna gången i Norrland med Anton Ewald och Alcazar. Ni som läste bloggy igår vet att min fysiska hälsa kanske inte riktigt var deluxe (för att tala klarspråk: sov värdelöst och trodde jag skulle kräkas under hela Uppsnack) men plötsligt hade jag världens snyggaste håruppsättning ihop med en av de finaste klänningar jag burit – och dessutom lyckats klämma ner två potatishalvor och en fjärdedels kycklingbröst i magen – och då verkade det släppa. Man ska aldrig underskatta tv-styling.

Klicka HÄR eller på bilden där jag och Anton glor skitkärleksfullt på varandra för att se Eftersnack igen.

9 kommentarer | “Eftersnack Ö-vik med en glittrig Edward Cu… jagmenarEwald”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Är inte du vegetarian?

    1. elin skriver:

      Hon är ”halverst” vegetarian. Hon äter inte t.ex. nötkött men hon äter kyckling.

      1. Linda skriver:

        Om man äter kyckling är man inte ens halverst (?) vegetarian – man äter bara inte rött kött. Har inget med vegetarianism att göra (även om folk som ‘bara’ äter kyckling gärna vill kalla sig själva vegetarianer av någon outgrundlig anledning).

        1. Clara Henry skriver:

          Jag kallar mig vegetarian (wannabe-vegetarian, halvt vegetarian, demivegetarian osv) för enkelhetens skull. Har så många gånger kommit i debatt kring huruvida jag är vegetarian eller inte för att folk undrat varför jag äter det ena och inte det andra. På restaurang eller middagar till exempel: istället för att rabbla vad jag äter och inte äter och få triljoner frågor om vad som funkar, är det så mycket enklare att säga att jag är vegetarian och därmed, i vissa sammanhang, avstå kött helt. Gör mig ingenting, det är bara det enklaste och min kost är ju mitt egna val.

        2. elin skriver:

          Är inte så insatt, men jag trodde det hette ”Demivegetarian” om man åt kyckling och/eller fisk? Hursomhelst, så tänkte jag bara svara till Emma för att förklara hur Clara gör och tänker. :)

  2. Alexandra skriver:

    Du borde verkligen kolla på Miley Cyrus cover av Hey ya! Vet ju att du gillar den låten och hon är verkligen sjukt bra:)

    Kram

    http://www.youtube.com/watch?v=jgDZ2i-IIGk&list=UUC_GSLfEd3Ms9r_e7pxuqbg

    1. Alexandra skriver:

      Råkade skicka fel länk hehe, här är den! Tro mig den är värd din tid;)

      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R91pcde_-m8

  3. Lesbo Les skriver:

    Alltså kan vi inte bara få se en close up på din söta stjärt!! Mums. *tihi*

  4. Julia skriver:

    Så cheezy bild;) Haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp