Panik-Eftersnack

1:54 17 Feb 2014

Ska vi ta och prata lite om Eftersnack?

Min personliga åsikt är att Eftersnack både i Malmö och Linköping gått sjukt bra. Jag är så nöjd och stolt och har levt i ett stort adrenalinrus hela kvällarna när kamerorna gått av.

Nu stod jag i lördags, klockan 21:28, två minuter innan Eftersnack började livestreamas på svt.se och skrev hektiskt på manusfrågor medan Ace Wilder framförde sitt nummer en sista gång. Plötsligt ser jag… vänta nu. Jag är ju inne och skriver bland Christer Björkmans frågor? Oj då, då scrollar vi upp en bit i manus. Bara det att där inte fanns något manus. Jag vet inte exakt hur (har dock mina teorier) men alla frågor till både Oscar och Ace hade på något sätt raderats från min manusanteckning.

PANIK. Smsar Producent-Elin och kräver att hon är med mig i min örsnäcka hela tiden och ställer följdfrågor. Hon lovar och skickar tumme upp. Jag går på scen med felstavade, hafsigt nedskrivna stödord som hjälp i mitt manus. Sen gick det såhär:

Det vill säga bra. Väldigt bra. Jag är tyst emellanåt när de jag pratat med avslutat en mening, och det är för att jag har fullt upp med att lyssna på vad Elin säger i min snäcka. Jag skriker lite också, för att jag är så olidligt stressad. He he. Men annars – nöjd. Igen. Soft.

8 kommentarer | “Panik-Eftersnack”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emilia skriver:

    Det märktes verkligen inte! Bästa eftersnacket hittills.

  2. Elvira skriver:

    Men Oj! Jädra teknik! Men du var lika bra som vanligt. Man märkte verkligen inte det!!!

  3. Linda skriver:

    Det går aldrig att se??? tiden rullar men skärmen är svart…

    1. Clara Henry skriver:

      Jodå! Spola ca 20-30 sekundet in!

  4. BokLoppan skriver:

    Jag märkte ingenting iaf, du var asgrym som vanligt <3

  5. Anna skriver:

    Det märktes inte alls, du var GRYM precis som vanligt!!

  6. Amanda skriver:

    Hade aldrig kunnat ana att något var fel! :O Det var ett toppenbra eftersnack, jag skämtar inte när jag säger att jag satt i sängen och applåderade när det var slut, du var helgrym!

  7. Elise skriver:

    Märktes inte alls att du inte hade manus! Du är grym!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp