Häng med Clara Henry, neon och nässpray

10:51 11 Mar 2014

God kväll bloggy. Jag har jobbat med nya Häng med Clara Henry hela dagen och klippt mellovlogg hela kvällen och nu är jag så trött att jag avlider. Men innan jag avlider måste jag ju blogga, insåg jag. Kan ju inte avlida och inte ha bloggat för dagen. Vad vore jag för tönt då. Jag vet inte.

Jag måste sluta sjunga med i musiken när jag filmar. Speciellt på krogen. Typ mello-efterfest. Vilket jag inte kommer uppleva igen på ett tag, men ändå. Har precis plågat mig igenom tre minuters Hey Ya från i lördags och om jag var avlidsbenägen innan är jag definitivt på dödsranden nu.

Ska se när jag hinner filma själva vlogg-delen, men förvänta er inte något på några dagar – jag jobbar hela denna veckan och har ingen ledig kväll förrän på fredag. Och då kanske det har hunnit bli för mörkt för att filma. Vi får se. Tills vidare får ni ett par bilder på vad vi filmade idag:

Var vi i ett dataspel? Hälsade på hos en framtidsklan? Eller hängde med under inspelningen av nya Avatar? Alla undrar ingen vet

Oui, mesdames et messieurs, det kan kanske eventuellt maybe vara ännu en nässprayssketch in the making. Ni får verkligen inte missa nya Häng med Clara Henry. Premiär 31 mars. Stay tuned.

En kommentar | “Häng med Clara Henry, neon och nässpray”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Daniela skriver:

    Väääntar :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp