Häng med Clara Henry och State of Drama

6:32 21 Mar 2014

Jag kommer bli förkyld när som helst. Jag bara känner det. Min hals kliar och lungorna får mig att undra om det kan vara lögn att jag aldrig rökt i hela livet. Sitter i min nya jumpsuit, hostar, lyssnar på Oscar Peterson-jazz och är ändå glad, för det passar så himla lägligt att jag blir sjuk när vi inte har inspelning nästa vecka. YESSSSS.

Idag filmade vi med mitt nya favoritband State of Drama!

image

Från vänster: bandet, producent-Carin, Stefan Koros krull, fotograf-Sebbes fötter och Slenderman (aka regissör-Noffi) (som inte alls tycker det är kul att vi kallar honom Slenderman).

image

Johanna tog denna fantastiska bild på oss. På gitarr-Rickards förslag gjorde vi duckface. Det var ett fint ögonblick i mitt liv.

image

Så himla supermysiga! Vi bakade och pratade Mello, Harry Potter och försvunna bandmedlemmar. Avsnitt nummer fyra, meine kleine dames et messieurs. Ni har något fantastiskt att se fram emot.

Nu ska jag äta osthjärtan. Trevlig fredagskväll. Hejdå.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG