Ett inlägg om vad som skvalpar i min mage ikväll

8:50 13 Apr 2014

Hej bloggy. Släktkalas idag. Jag har hunnit komma ur min wehå-jag-älskar-att-fylla-år-yra, vilket gör det jättekonstigt att sitta där och bli sjungen för och få presenter, jag har ju varit ett år äldre i hela fyra dagar nu ju lol wtf facepalm

Men släktkalas = MAT!!!! Och såklart att tvingas sitta med under den obligatoriska youtubevisningen där alla över 45 ropar men har ni sett den dääääär den där de daaaansar????? i munnen på varandra. Men främst mat. Nu ska ni få se vad som i detta nu ligger mosat i en slemmig hög i min mage:

image

En stycke smörgåstårta med lax och räkor. Ser ut som att det är världens pyttebit men jag lovar, bilden är tagen ovanifrån och det är en bra jävla bit från salladsbladet till tallriken och någonstans där vid de sista räkorna kände jag att min relation till mayonnäs började bli smått tröttsam.

Och till efterrätt:

image

Välkomna hem till los Henrys – familjen där det aldrig finns tillräckligt med födelsedagsljus. Vi kommer därför alltid på trevliga matteproblem för att det inte ska bli för jobbigt. Idag till exempel, är varje ljus värt 5 år. 5×4=20. Tadaaa.

Och just det ja, familjen där vi äter farligt mycket efterrätt. Tre tårtor till elva pers varav tre ”tänker på kolesterolet”.

I aint one of them though. Hello citronmarängpaj.

image

Ja, det var gott. Nu ska jag njuta av att vara i Landvetter och inte göra ett skit och inte njuta av min mensvärk. Godkväll!

image

En kommentar | “Ett inlägg om vad som skvalpar i min mage ikväll”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. RMCK - en skönhetsblogg skriver:

    Gud så gott allt ser ut! :)
    http://rmck.blo.gg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG