Häng med Petra Tungården

12:10 6 Maj 2014

Vi hänger på hotellet. Är brända alla tre. Jag var den enda med vett nog att smörja in mig imorse (”jag bränner mig aldrig” sa Simon och hänvisade till kroat-generna) och nu sitter jag här med vit boxarlinne-rand på ryggen och Teo och Simon med ansikten lika röda som dalahästar.

Tänkte dock slänga upp ett inlägg om något annat än Mexico, men det misslyckades jag uppenbarligen med direkt. Det jag ville säga var att ni väl inte missat sista, SISTA, avsnittet av Häng med Clara Henry?! Gäst är Petra Tungården och om ni gillar mode, att se mig faila i mode, träning och nässpray kommer ni garanterat älska detta avsnittet.

Jag och superfashionabla Petra skulle styla Michaela Forni. Fick enorma mindervärdeskomplex, hon hade lika gärna kunnat be en femåring ta fram en snygg event-outfit och hen hade med stor sannolikhet lyckats bättre än jag.

Här tröstar Michaela mig för att hon totalt ratade kläderna jag valt ut. Jag var skitnöjd dock. Hade valt dem över Petras alla dagar i veckan. Just saying.

Ingen modebloggerska utan mobilkamerabilder på lånade skor från pr-byrås. Eller något sånt.

Sen boxades vi!!! Petras tränare (som för övrigt var regerande mästare i… något) sa att jag borde börja träna boxning, att jag var en naturbegåvning. Japp. Stolt.

Sen såg jag Petra och kände mest eehheehh nä okej bra döda mig inte tack.
Foto: Gustav Udd/Art89 Television

Sen är där värdelns bästa nässprayssketch också. Missa inte. Snälla. Don’t. Hur tycker ni säsong 2 har varit? Alla åsikter uppskattas! Förutom de dumma. Var snälla. Ni kan vara konstruktiva, liksom, om ni måste säga vad som varit dåligt.

Nu ska vi på festival igen och se SKRILLEEEEEX YEAHZZZ

6 kommentarer | “Häng med Petra Tungården”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maja skriver:

    Jag tycker att säsong två har varit hur bra som helst!!!

  2. Alva skriver:

    Älskar HMCH! *.* Hoppas på en säsong 3!

  3. Acie skriver:

    Jag älskar Häng med Clara henry! Jag väntar redan på en säsong 3…….. ;-)

  4. Sofia skriver:

    Himla bra säsong!! (Saknar dock studion)

  5. Sonja skriver:

    För att vara ärlig tyckte jag inte jättemycket om förra säsongen, för att det kändes som för att behöva tycka att programmet var bra behövde man tycka att personen du träffade var rolig och intressant, om du fattar, men det tyckte jag inte om den här säsongen, till exempel var mitt favoritavsnitt det med The fooo, fast att jag inte ens tycker om dem. Jag tyckte den här säsongen var helt otroligt bra. Jag älskade den verkligen!! Blev så otroligt ledsen när jag fick reda på att det där var det sista avsnittet. Hoppas otroligt mycket på en säsong tre :)

    1. J. skriver:

      Där sa du något jag känt men inte tänkt på. Precis sådär kändes säsong ett, att de avsnitten som var bra var de med personer som man tyckte om, medan säsong två så har alla avsnitt varit bra. Det har varit lättsamare på något vis och roligare då det varit så många olika miljöer. Tycker även humorn varit något vassare. Ett minus som jag kan komma på, men som egentligen inte har med själva programmet att göra, det är tiden det sänds. Det är vår och man hänger inte så mycket vid datorn och när man gör det blir det oftare kortare stunder och sådant som tar längre tid prioriteras inte på samma sätt (så upplever i alla fall jag det). Så för min del tycker jag det är ett program som passar bättre under höst/vinter. I övrigt tycker jag du är en grym programledare och du har verkligen utvecklats det senaste året. Ser mycket fram emot att se alla kommande saker du kommer att göra :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG