Clara, Simon och kameraskygge Teo @ Mexico City

5:22 5 Maj 2014

God natt, amigos! Klockan är 22, vi är jetlaggade och dötrötta men även döhungriga så vi hänger i hotellrummets soffa och väntar på room service.

Idag har varit en fantastisk dag. Det har varit 26 grader och vi har gått på marknad och varit på festival.

image

Mål med marknadsvandring: hitta sombrero. Hittade sombrero: check.

image

Hittade wrestlingmask: check.

image

Sen åkte vi till arenan. Arena Ciudad de Mexico. Där var skitlång kö med människor som av okänd anledning såg väldigt otaggade ut.

image

Efter att ha filmat lite utanför gick vi in. Där var så mycket folk att det var läskigt. Och de var inte otaggade längre! Oh happy day.

Vi såg Carnage, Jack Beats och Kill the noise. Tre djs’s bestående av män i yngre medelåldern (varav en valt att visa en twerkande kvinnorumpa i string på ledskärmen). I själva verket var 0 av 11 artister på kvällens main stage kvinnor. Jaha.

image

Nu har vår room service kommit. Är så dödligt sugen på två saker just nu, och det är främst att sova, men även pommes. Fanns inga pommesrätter som inte innehöll rött kött så det blev fisk med tomat, oliver och världens segaste bläckfisk.

Är mätt. God natt.

image

2 kommentarer | “Clara, Simon och kameraskygge Teo @ Mexico City”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Fanny skriver:

    Åh, såg ni Martin Garrix?! *avundsjuk*

  2. josh fregoso skriver:

    Jag är stolt över att du har besökt mitt land. jag inbjuder dig att gå till min provins i Sea of Cortez, San Carlos. det är mycket varmt och hotelltjänster är bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg