HEJ JAG ÄR I PARIS

8:28 8 Maj 2014

Att skynda från restaurangen, in på närmaste livs för att köpa chips och vatten, halvspringa till hotellet, svära åt internetuppkopplingen som inte vill ansluta och klockan 19:59 inse att Eurovision song contest inte börjar förrän klockan 21 är lätt dagens antiklimax.

Så jag är i Paris! Och har en halvtimma att döda innan mello. Vad låter bättre än att jag berättar om min dag? *jubel, applåder, da capo da capo* Tack tack äsch en är ju rutinerad bloggerska.

Såhär härligt väder är det i Paris just nu:

Det vill säga skitsämst. Regnar och är rätt kallt. Men från taket på Galeries Lafayette kan en liksom inte klaga, så jag väntade med skitsnacket tills jag kom hem och slog på datorn. SÄMST!!!

Galeries Lafayette är, för er som undrar, ett skitstort märkesvaruhus på sju våningar. Typ NK fast tio gånger maffigare. Gick förbi YSL och Estée Lauder och M.A.C. och önskade att jag var svinrik så jag kunde köpa alla läppstift på hela den gigantiska bottenvåningen.

Lemme take a selfie #självis

Sedan åt vi stereotypisk kille vs tjej-middag – det vill säga Simon åt sin standardburgare och jag tog en sallad med tre av sakerna jag älskar mest i livet (rökt lax, avocado, räkor <3).

Rolig grej nr.1: min sallad hette Le Zlatan.
Rolig grej nr.2: vi kom hit vid 15-tiden idag och har redan sett 7 baguetter. Sex stycken burna av människor på stan och en som åts av en kvinna på flygplatsen. Och då snackar jag alltså riktiga, halvmeterlånga, nybakta baguetter. Way to go med att förverkliga alla mina fördomar om fransmän.

6 kommentarer | “HEJ JAG ÄR I PARIS”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linda skriver:

    det låter ju helt fantastiskt! vill också till Paris!

  2. J. skriver:

    Paris är underbart. Verkligen en stad man blir kär i. Varit där en gång och då gick vi igenom alla sevärdigheter, nu vill jag bara dit igen och bara vara. Hade du sagt tidigare att ni skulle dit kunde jag tipsat om ett billigt hotell precis vid eiffeltornet. Det är ju där man vill hänga på kvällarna. Ta er dit en kväll och se när tornet blinkar, det är magiskt!

  3. Ida skriver:

    Haha var i Paris i somras och det där med baugetterna stämmer verkligen! Framförallt om mornarna är det hur många som helst som är ute och promenerar och cyklar runt med dem!! :D

  4. Tytti Virtanen skriver:

    Dem filmar mockingjay part 1 och 2 i Paris JUST NUUU #OMG

  5. Julia skriver:

    Jag sa till min lillasyster att ”Clara Henry är i paris just nu” varpå hon sa ”Har hon lagt upp någon video? Kan vi inte kolla på någon video, dom är så roliga!”

  6. RMCK - en skönhetsblogg skriver:

    Åh, älska Lafayette! Sån lyxkänsla :)
    http://rmck.for.me

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG