Gardinjävel

8:12 21 Jun 2014

Gokväll mina små gummiplommon. Minns ni vår jävliga, icke-samarbetsvilliga gardin jag bloggade om för några veckor sedan?

Familjen Henry och familjen Lussetti har hälsat på i Stockholm över helgen. Jag beordrade upp pappa på en stol med borren och några skruvar.

Kolla hans armar. Kolla på dem. Han kan hålla i rullgardinstången och böja armbågarna samtidigt. När jag och Simon försökte stod vi på tå på varsin stol, höll stången längst ut i fingertopparna med helsträckta armar och försökte (förgäves) se om vi över huvud taget höll den rakt. Över huvud, bokstavligt talat.

Det suger att vara kort, ibland. När pappa fått upp skiten (ÄNTLIGEN) fick jag äran att skära bort skyddspappret och rulla ner gardinen för första gången.

Lyckan just nu. Ni fattar inte. Vi har kämpat sedan den 26e maj med att få upp skiten. Tack gode gud för långa människor som vet hur borrar fungerar.

5 kommentarer | “Gardinjävel”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elvira skriver:

    Hur lång är du?

  2. Signe skriver:

    Jag vet att det här inte är en modeblogg men SNÄLLA berätta var du har köpt dom där skitsnygga jeansen

  3. Felicia skriver:

    Clara jag vet att du är åtminstone 164 enligt din frågestundsvideo du gjorde när du var cirka 17 år… Såå nä du är inte kort haha. Jag är 151 cm, och hade behövt stå på en lång jäkla stege för att sätta upp den där gardinen. Jag hade inte ens nått med armarna, inte ens i närheten. Men å andra sidan lär man sig att klättra mer när man är kort och hittar fler lösningar, kommer igenom små utrymmen som inte långa kan. De långa kan inte kapa av sina ben men vi har ju alltid stegar :)

  4. Dennis Widmark skriver:

    Jag gör detsamma när min pappa hälsar på. Jag är inte händig någonstans alls =P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg