Miriam Bryant tog mig på tutten

4:50 21 Jun 2014

Vänner! Som ni vet var jag på både One Direction och Kentfest för exakt en vecka sedan. Båda var ascoola. Kentfest var lite coolare eftersom jag tyckte 1D-killarna var väldigt tpl (trötta på livet) på scen, men även på grund av att Kentfest var en hel minifestival. Dessutom blev jag tagen på tutten av Miriam Bryant. Slå det om ni kan.

Allt finns i en nedskalad, ihopbakad, fem-och-en-halv-minuts-video som nu ligger ute på youtube. Ni måste se. Dels för att avsnittet är roligt, men även för att jag har världens bästa örhängen på mig på Kentfest.

https://www.youtube.com/watch?v=bEJeocjhl6M” width=640 height=360]

5 kommentarer | “Miriam Bryant tog mig på tutten”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Vart har du köpt örhängena? <3

  2. Agnes skriver:

    Jag tror jag såg er när jag gick mot arenan, men jag var inte säker på om det var ni så jag vågade inte fråga. Men om det var ni så råkade ni gå in i min pappa :P

  3. Elvira skriver:

    Ska ni på bråvalla? <3

  4. Maja skriver:

    Vilken dag ska ni gå på Bråvalla? Det är okej om man kommer fram och säger hej och så va?

  5. Agnes skriver:

    Halloj! Härligt avsnitt! Blir avis hade också velat se Kent… Men jaja. Jag vet att detta inte är någon mode blogg meeeen skulle du kunna bäretta vart du köpt de super fina örhängena och den skit snygga blåa jackan i något inlägg vore det super! Du kan ju liksom bara flika in det när du berättar om ananaser eller glass eller något annat underbart.

    Ha en fantastisk sommar och kramar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG