Har haft bättre onsdagar i livet

5:10 12 Nov 2014

Ugh. Det är allt jag har att säga idag. Ugh. Tycker mitt ansiktsuttryck talar för sig själv.

Här sitter jag på ett mörkt och svinvarmt café med mössa och är cool och ledsen på samma gång. Det händer så himla mycket just nu och jag kan inte berätta allt. Både bra och dåliga grejer. Bara det att de dåliga grejerna väger över. Försöker trösta mig med Taylor Swifts nya album (som är SKITBRA) (och som jag köpt heeelt lagligt på iTunes!! Heja mig för fan) och det går helt okej.

Hur gör ni när ni är ledsna? Vad gör er glada? Har tyvärr inget husdjur tillgängligt som jag kan klappa, men vilka andra tips som helst mottages med tacksamhet.

25 kommentarer | “Har haft bättre onsdagar i livet”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elin skriver:

    Sök på ”pug” och le!!! hoppas du får en bättre dag nu clara, älskar din blogg och kanal, är inne varje dag och kollar och du är grym! puss!

  2. Emma skriver:

    Nej va inte ledsen! Jag vet hur det känns.. Du är så jäkla bäst, läs alla fan mail från dina fans, så förstår du hur bra du är! Kram <3

  3. Petronella skriver:

    Läs fan mail och ät choklad samtidigt som du tittar på ”funny moments” med din favoritartist :)

  4. Fanny skriver:

    Dansa framför spegeln framför dålig nittiotalsmusik kanske? Funkar alltid för mig!

  5. johanna skriver:

    tillåt dig att vara ledsen, gråt och ät choklad. sedan sätter du på dina peppigaste låtar, allt från världens house till high school musical, dansar runt, går ut på en promenad och försöker komma bort en stund. det löser sig till slut :) kram!

  6. Evelina skriver:

    Taylor Swift är det närmsta botemedel en kommer. lyssnar alltid på Taylor Swift när jag är ledsen och känner att jag kan lyssna på peppig musik (oftast vill jag grotta ner mig i deppig musik, hehe). och så skriksjunga till, såklart.

  7. Lina skriver:

    Åh Clara❤️ De kommer bli bra jag kan lova de ❤️ Vi får hålla tummarna o hoppas att de blir en bra torsdag då! Kolla in TeatcherJoe på youtube , på vatten bingot ☺️

  8. Ellen skriver:

    Lyssna på någon av Harry Potter böckerna på engelska med Stephen Fry. Gärna ett kapitel där det är jul på Hogwarts, så cozy <3 Alla böcker finns att lyssna på, på appen 8tracks.

  9. Frida skriver:

    Om du är ledsen så var ledsen. Ibland måste en vara det. Lyssna på depp musik eller kolla på någon serie och bara låt allt ledset komma ut och så kan man ju hoppas att det dröjer ett tag till nästa gång. Kram

  10. Linda skriver:

    När jag är nere så brukar jag dricka te och titta på söta klipp på youtube. (här är min cuteness playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PL22C8443F8C9E17E3)
    Hoppas allt känns bättre snart! kram

  11. Katja skriver:

    När jag är ledsen brukar jag krypa ner i sägen med min katt och kolla på sad filmer eller lyssna på sad musik. Det funkar faktiskt ganska bra, hoppas du mår bättre snart! Kram! <3

  12. Elvira skriver:

    Jag brukar skirva ett brev till mig själv. Skriv vad som har hänt, varför det gör dig ledsen och vad du tror skulle göra dig glad igen. Jag önskar att jag kunde ge dig en kram och säga att allt skulle bli bra igen. Jag hoppas att det löser sig vad det än är. Stor styrkekram!

  13. cajsa skriver:

    Kan inte du sälja tröjor i din webbshop med tryck som typ ”håll käften, jag har mens” eller ”#PMS, akta dig”

  14. Bellefix skriver:

    Jag tycker att du ska krypa ner i din säng med varm choklad, inte oboy, choklad. Slå på lejonkungen eller någon annan disney film som har en nedrans cry-scene i sig, böla ut så in i norden för det som händer och följa filmens känslomässiga händelser tills det slutar lyckligt. Känns de inte lite lättare då så slår du på en ny. Sedan går att rita/kludda och lyssna på indielåtar jävligt bra med. Plötsligt är man inne i en bubbla där man inte vet om man är ledsen eller glad och man blir ganska så avslappnad, + att kludda/rita även om man inte är bra på de, nog stimulerar ens tankar på lite andra sätt.

    Kram på dig Clara! Ta en paus.

  15. Bellefix skriver:

    OCH FÖR BÖVELEN, lyssna inte på deppmusik, då fastnar man bara i en ond loop med dom tankarna man redan har. Lyssna på neutral musik som inte har budskap om desperat kärlek, någon som stack en i ryggen och som loopar de om & om igen. Lyssna på något som är raka motsatsen till de du känner. Gör lite situps & armhävningar med, träning gör en glad även om de bara handlar om 5 minuter.

  16. ClarasNumber1Fan skriver:

    Don’t be sad MensClara! Kolla på din favvoyoutuber och mys. Helt ärligt så vill jag ge dig en bamsekram för hur många gånger du varit den där underbara youtubern som gjort mig glad.

  17. filippa febell skriver:

    gråta ut,allt känns mycket bättre efteråt de kan jag lova. eller lyssna på glad musik,tröstät(mycket godis och andra godsaker) umgås med folk som gör dig glad, och prata om de som gör dig ledsen!<3

  18. Liv skriver:

    Jag brukar kolla på dig på YT!! Mår så mycket bättre då!!! ❤️❤️❤️❤️

  19. Elvira skriver:

    Pojkvännen får en alltid att må bättre, enligt mig. Simon är så underbart omtänksam så han kommer ta god hand om dig. Hoppas du mår bättre Clara, det är okej att gråta <3

  20. Sara Nygren skriver:

    Kolla på The Saccone Jolys på Youtube! Då blir man glad) :)

  21. someone skriver:

    Alltså det enda du ska göra just nu är att lyssna på Taylor Swift :)

  22. Vilms skriver:

    Läser, är seriöst det enda som hjälper, och då menar jag inte böcker man blir förbannad av, utan skönlitteratur, t.ex Harry Potter och Divergent :D Men det är nog ganska få som blir tröstad av böcker, men för mig som älskar böcker, är det den bästa fristaden som finns <3

  23. Elina skriver:

    Jag tröstäter. Det hjälper inte så mycket men är väldigt gott.

  24. Agnes skriver:

    Åh ibland är livet verkligen upp och ner. :( Men jag brukar lyssna på musik, teckna, skriva en smula, prata med någon som ”förstår” mig eller gör mig glad. Springa lite eller någon annan typ av motion kan också vara rätt skön. Massa kärlek och kramar till dig!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp