Nä nu är det väl dags att blogga igen

4:45 11 Nov 2014

Har ni någon gång varit ute och gått på kvällen när det är mörkt och tyckt att det varit ett bra tillfälle för selfies med blixt?

Det tycker Johanna varje gång vi är ute och går på kvällen. Resulterar typ alltid i bilder som den här:

image

Varje gång jag kollat på den här bilden får jag intrycket av att Johanna går och sjunger medan hon vickar huvudet fram och tillbaka. Gärna något dansbandigt. Får jätteroliga bilder i huvudet.

Vi var ju förresten på Linnea Henriksson i söndags!

image

Asså!!!!! Vad bra den kvinnan är. Holy moly. Blir så imponerad av hela hennes sätt att äga en scen. Blir även mycket imponerad av mina mobilfoto-skills. Kolla ljuset från mitten, bubblorna runt om, kamerorna i luften och ballongerna som väger upp att det är lite för mycket bild till vänster? Nu är jag ju ingen fotograf direkt, men……. jag är en damn good mobilkameraanvändare.

image

En kommentar | “Nä nu är det väl dags att blogga igen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Agnes skriver:

    Åh hon är verkligen underbart bra! Ryser när jag hör henne. Johanna ser verkligen ut att drömma sig iväg på råsa moln och fint foto du tog! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG