Såg Idolfinalen och hängde inte riktigt med men det var kul ändå

12:47 6 Dec 2014

HEJ

Jag var på Idolfinalen igår! Mötte upp Daniel Paris och Lisa Tellbe i absolut skitväder.

Mitt babyhår. Kan vi snälla prata om det. Jag behöver någon att diskutera mitt babyhår med. Vad händer? Nog för att jag visserligen var inne på dag tre av tre möjliga mellan tvättar, men det faktum att det lagt sig som en liten extra-lugg? Snelugg, till råga på allt?! Mitt tolvåriga vågar-inte-riktigt-men-försöker-vara-emo-jag kommer fram på nytt.

Fotoväggen på efterfesten var ungefär lika rolig som julsånger i juni, så vi hittade några konstiga logo-lådor och bad fotograf-Herman att fota oss framför dem. Det bästa med denna bilden är att Lisa är skitsnygg, Daniel ser ut att ha the time of his life och jag ser mest ut som en skelögd daggmask.

Återigen: babyhår. Babyhår all over the place. Utmanade Lisa på babyhårtävling. Vann.

Träffade Sarah Tjulander. Så himla mysig tjej!

Insåg precis att jag inte skrivit ett ord om själva Idolfinalen. Det var bra! Har inte följt tävlingen alls så kan dessvärre inte säga vem jag hejade på (jo: Linnea Henriksson i intronumret. Bae) men att få ont i öronen (på riktigt) (ONT) när One Direction äntrade scen var en upplevelse. Ännu bättre upplevelse var att hitta den här instagram-ramen någon timma senare. Lisa skrek högt och sprang fram till den. Kvällens bästa syn.

Alla foton: Herman Caroan.

5 kommentarer | “Såg Idolfinalen och hängde inte riktigt med men det var kul ändå”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Hur fan kunde jag mossa er!! Hatar mig själv.

  2. Victoria Björk skriver:

    har babyhår som står ut som två horn…

  3. rebecka skriver:

    haha men FATTA att det BARA är du som tänker på ditt hår in that way, iiiiingen annan märker nåt. promise.

  4. J. skriver:

    Hade liknande problem med babyhår för något år sedan, men mera på sidorna så det stod ut som tussar när man hade svans. Men nu har jag typ inget. Får för mig att håret är i växtfas när det gör sådär, men jag vet inte. Tycker att de flesta som inte råkar vara modebloggare eller dyl. har lite trist hår kring vintern. Så man behöver ju inte känna sig unik liksom ;)

  5. Sara skriver:

    insåg precis att IDAG ÄR DET 3 ÅR SEDAN APOTEKARNE!!! HÄR SKA DET FIRAAS!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp