Känslan av sweet success när jag improvisationsordvitsar och Pär Lernström ger en fistbump

1:16 8 Dec 2014

Det är bara (”bara”) åttonde december men min julstämning idag, alltså. Ni fattar inte. Det känns ungefär som att försöka få ner Leif GW Persson i en bilbarnstol. Det får inte plats. Det svämmar över.

Vadan detta, undrar ni? Jo, för att jag under de två senaste timmarna fått lajva julafton. Jag var på Sveriges Radio och gästade PP3 inför deras julaftonsavsnitt. Jul-gamet var extremt starkt.

image

Jag och Pär Lernström gästade Linnea och Sara och rimmade, diskuterade julmat och fick lyssna på körsång, där populära radiolåtar från 2014 gjorts om till jullåtar. På riktigt det bästa jag hört denna veckan. Här bryter Pär ihop av skratt:

image

Så ja. Julafton klockan 14 till 16. Eller något sånt. Vi kommer la snitta två lyssnare, men herrejävlar vad dessa två kommer ha roligt i vårt radiosällskap. Hett tips för er som hellre rullar nakna i snön än utstår Kalle ett år till.

image

5 kommentarer | “Känslan av sweet success när jag improvisationsordvitsar och Pär Lernström ger en fistbump”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Alva skriver:

    Om man är borta över jul, kommer programmet då finnas kvar att lyssna på någon annan gång? Om detta är fallet, vart hittar man det då?:)

  2. Cecilia skriver:

    Blev så glad när jag bläddrade genom dagens exemplar av den finlandssvenska tidningen Hufvudstadsbladet och läste om dig! :):)

  3. RMCK - en skönhetsblogg skriver:

    Men ååh, Pär verkar vara en sån himla mysig och rolig människa! Hade så gärna träffat honom :)
    http://rmck.for.me

  4. Petra skriver:

    Jag vet hon var med,jag Blev också väldigt glad!

  5. Saga skriver:

    Nämen vilken tur att jag skulle vara utan tv på jul just det här året, nu kan jag ju lyssna på dig istället!:D Mvh en av de två som kommer lyssna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG