Det bästa med helgen var att höra någon, helt oironiskt, säga ”hallå eller”

9:14 22 Mar 2015

Hay folks. Hur mår ni? Det är söndag kväll, jag sitter på snabbtåget från Göteborg till Stockholm och irriterar mina tågsgrannar med att hosta ur mig lungorna varannan minut, så med mig är det alltså bara fint tack.

Är inne i en blogg-svacka igen, känner jag. Gör jättemycket kul som jag skulle kunna skriva om, men att verkligen göra det känns för mig lika givande som att sitta och se målarfärg torka. Eller nagellack för den delen. Helvete vad tråkigt det är.

Tänkte därför, i min tågtristess, sammanfatta min Göteborgshelg i ett enda långt inlägg. YAY. Fan vad kul. Nu ska ni få höra.

image

Kom till gbg i torsdags kväll. Fredag förmiddag tillbringade jag i min balklänning från gymnasiet. Det finns INGET* jag hellre vill än att få tillfälle att bära den igen!!! Kolla vad fin. Överväger detta som outfit till Guldtuben 2015. Har blivit lite tjockare sedan balen 2013 men andningssvårigheter känns totally worth it.

* = med undantag av att skaffa katt

image

Fredag kväll åkte jag till stan och mötte upp mitt livs bästa människor. Åt middag hos Sonja, drack öl på Pustervik och hade matchande paljettkläder. Jag upprepar: MATCHANDE PALJETTKLÄDER. Ni förstår inte hur fantastiskt det är att gå ut med sitt ~*crew*~ där alla är klädda i 100% paljett.

image

Beatrice Eli spelade samma kväll och var asbra. Det är typ det jag har att säga om henne: asbra. T’was truly magnificent (<- läses med den bästa brittiska accent ni kan åstadkomma).

image

Sov hos Sonja, åkte hem, fotade världens fulaste (SKOJA BÄSTA!!!) lilla hårboll (hon ser as-arg ut men är mestadels snäll) och åkte tillbaka till stan för Asta fyller år och hade fest!

image

Åt, drack, pratade och sorterade Astas kollektiv-sambos kortlek med sexiga män i underkläder. Höll på att kvävas av mina egna hostningar och var smått illamående men det är liksom ingen ursäkt när en av ens bästisar fyller 21.

image

Och nu sitter jag här. Ser ändå förvånansvärt nöjd ut för att känna mig dödssjuk på insidan? Nä jag överdriver lite. Dö hade jag inte tänkt göra. Inte förrän jag kommer hem till lägenheten i alla fall.

På tal om att dö! När jag var typ 13 fick min mormor ett halsband av sin syster och jag sa att när du dör mormor vill jag ärva det av dig. En får paxa snabbt liksom.

image

Idag åt mormor och morfar middag hos oss och mormor frågade om jag mindes halsbandet och att jag ville ha det. Jag sa ja. Hon sa Då kan du ta det nu, så slipper du vänta tills jag dör. Cutiemormor!! Så nu har jag ett asfint gammalt halsband från Kalevala Koru.

Mormor fick dessutom en iPad i födelsedagspresent – hennes första steg in i the world of internet! – så jag vet att hon kommer läsa detta. Hej mormor. Shoutout till henne.

SÅDÄR! Jättemånga bilder. Visst har jag haft en kul helg. Jajamän. Nu ska jag lyssna på musik och försöka glömma bort åksjukan som uppstod av att skriva detta inlägg. Hehe. Hejdå.

image

10 kommentarer | “Det bästa med helgen var att höra någon, helt oironiskt, säga ”hallå eller””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. - skriver:

    Såg Shayans video där han berättade när ni träffades, åh blev så glad av att höra allt!

    1. Clara Henry skriver:

      Åh vad kul att han gjort en video om det, måste kolla in den!!

  2. Fredrik Hansson skriver:

    Krya på dig nu.

    1. Clara Henry skriver:

      Tack, försöker!

  3. Daniel Wimhed skriver:

    Det bästa sättet att bli av med en förkylning eller infektion är att se till att sova ordentligt, samt få i sig näring och dryck.I värsta fall om det inte går över eller blir bättre inom en vecka så får du uppsöka vårdcentral och få antibiotika eller penicillin utskrivet.

    1. Ella skriver:

      Absolut. Om man har en bakteriesjukdom. Inte om man är förkyld.

  4. Rebecka skriver:

    Du kan få gå på balen med mig Clara :) Har just nu ingen att gå på balen med och det skulle va sjukt kul att gå på balen med dig. Balen är den 14 juni på Öster Malma som ligger ca 1 timma från Stockholm (centralen). Skulle vara sjukt kul att gå med dig. Du kan svara via mejl om du vill gå och jag kan betala för att du ska kunna gå med mig (800kr)
    info : https://docs.google.com/document/d/120AfDhe5TiQW3C_ebHnP_go3WDHhynHxN-C-NiKV7V0/pub?embedded=true

    1. Rebecka skriver:

      Du kan gärna svara via mejl om du kan eller inte kan :)

  5. ISA skriver:

    mycket bra helg hörrduuu. Minus hosta/dödssjukdom då :((

  6. Frida skriver:

    Snälla svara så jag kan sluta undra.. Djuret på bilden, är det en hund eller en katt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg