Javenne

12:19 13 Mar 2015

Hej blögreadurz. Här sitter jag och ser ut att sakna 80-talet.

Vad händer med mitt hår. Jag vet inte. Ingen vet. Det ser förjävligt ut. Lite härligt ändå.

Ni vet det här med min konditionsrelaterade ångest inför Göteborgsvarvet? Jag fick ett fix förra veckan och satte upp ett träningsschema. Jogga två gånger i veckan, ett kortare och ett längre pass. As-ambitiöst. Tänkte att nu jävlar.

Sprang två gånger. En gång i fredags och en gång i söndags. Nu är jag sjuk igen. Nice.

Skulle egentligen sprungit igår men kände mig lite för hostig, så jag avstod. Bra val, Clara, för idag vaknade madame herself med snor ända från näsgångar till hälsenor (typ) och en hals som var lika slemhostig som en kedjerökande manet.

För i helvete, kroppen. Det där är helt fel reaktion. När jag börjar motionera ska jag börja må BRA. Är det så svårt att fatta. Ughhhhhh.

Aja. Har asbra eyeliner idag i alla fall, så livet är inte helt värdelöst.

Syns det ens? Jag vet inte. Jag vet inte mycket. Har faktiskt precis skrivit en sida i min dagbok om hur lite jag vet om olika saker i livet just nu. Helvete vad filosofisk jag är idag. Måste skärpa mig.

6 kommentarer | “Javenne”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Daniel Wimhed skriver:

    Hej Clara. Kan vara så att ditt späckade schema med boken och det kan ha gjort att din kropp nu slappnar av och då kan det vara så att den för ett tag blir mer mottaglig för infektioner ett tag. Det blir lätt så då man har mycket att göra och har femtielvatusen bollar i luften samtidigt. Detr är i iallafall så för mig i mitt jobb som IT-tekniker. Då det är jättemycket att göra både på jobbet och i det privata, så brukar jag efter det att saker ”lugnat sig” då kommer en brakförkylning eller något annat trevligt som ett brev på posten.

    1. Det stämmer! Vid stress så fokuserar kroppen på att skicka ut bl.a. adrenalin och kortisol för att en ska kunna klara av uppgifterna en har att göra med. En har liksom inte tid att vara sjuk, så kroppen blir extremt motståndskraftig. När en sen kopplar av kan kroppen lägga resurser på annat, som att ta itu med sjukdomar!

  2. ISA skriver:

    blir typ nervös av att tänka på gbg-varvet! :O när är det??

  3. Fredrik Hansson skriver:

    Krya på dig nu, men att du känner dig som du gör kan ha att göra med att de var fredagen den 13 idag.
    Ta de lugnt under helgen och se hur de känns på måndag

  4. Haha, påminnelse om att jag borde lyfta på arslet och ta mig ut och springa. Fast jag vill ju inte riskera att bli sjuk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg