JADÅ

10:27 24 Maj 2015

God söndag, blög readurz. Är påväg till stan igen för att hänga med under Lilla och Mellanvarvet och twittra och instagramma och dela ut priser osv osv.

Förra året vid den här tiden kunde jag inte resa mig ur sängen utan hjälp. Mina ljumskar kändes ungefär som något som fastnat i en bilkross.

I år var det lätt. Jag flög upp o ba HALLOJ!!! Och sen flög jag ner igen för att jag hade rätt gosig träningsvärk i låren och dessutom ett värkande knä. Men det är ett sidospår.

image

Kolla! KOLLA! Jag gjorde det. Omajgod. 21 kilometer. Och det kändes inte ens svårt? Nä skoja bara. Det var SKITJOBBIGT. Men fram till typ 16 kilometer så kände jag mig… knappt… trött..? Fast så får en inte säga för då är en en jävla hurttönt och blir hatad. Ah well. Kanske värt det.

image

Kolla! KOLLA! Familjen Henry Korkskalle Hurtbulle! Look at those happy faces. De har ingen aning om hur dåligt de kommer att må 19 kilometer senare. Naw.

image

Kolla! KOLLA! Avslutade dagen med det bästa som går att få i sig efter en halvmara. Thaimat!!!!!!!! Jag tänker låta mina åtta utropstecken tala för sig själva.

Heja alla som springer idag! Vi kanske ses.

image

5 kommentarer | “JADÅ”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Vendela skriver:

    Åt inte ni thimat efter förra Göteborgsvarvet också? Mvh stalker

    1. Clara Henry skriver:

      Jo! Tradition!

  2. Alma skriver:

    Jag såg dig! :)

  3. Jill Lockman-Lundgren skriver:

    Den bästa dagen i mitt liv, då jag träffade dig, du gillade min bild på instagram, du kände igen mitt namn, och jag tog bild med dig två gånger, jag smygfotogarferade dig, nuddade din rosa fluffiga kofta i smyg, grät. Thanks! <3

  4. Jill Lockman-Lundgren skriver:

    Och en grej till! Jag började kalla dig Clara, och inte Clara Henry, för att det ska låta som att vi är bff…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg