Gode gud gör mig lite brun nu, schyrra

2:50 1 Jul 2015

Jag saknar Landvetter ibland. Typ när jag inte träffat mina vänner på ett tag, eller längtar efter min familj.

Eller när det är skitvarmt, vindstilla, jag har en timmas dötid och tillbringar den på min minimala innergård ihop med tre manliga byggarbetare.

image

Tar smygselfies underifrån och drömmer mig tillbaka till de goda dagarna innan en flyttade hemifrån och hade en hel jävla trädgård att bre ut sig i  när en kände för en solstund.

Svettigt. Topp tre ställen jag svettas mest på just nu: Magen. Nacken. Mellan brösten.

Hade ju velat ta av mig bh:n också, men någonting säger mig att det dessvärre inte är rätt tillfälle att free the nipple. Får bli nästa gång.

image

14 kommentarer | “Gode gud gör mig lite brun nu, schyrra”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Edith skriver:

    Ditt sommarprat igår var otroligt bra! Det var inte bara roligt utan viktigt! Jag och absolut många andra blev påverkade av det! Jag kände mig plötsligt så peppad på att vara blödande varje månad (dock inte PMS-skiten)! För jag har för många gånger i mitt liv fått höra ”har du mens eller?” Och jag gillar det INTE! Sist när jag fick höra det så svarade jag ”ja jag har mens, hurså?” Lade även till ”och ja jag är jag är feminist! Eh var det något annat du ville?” Människan tittade ner i marken och gick sin väg!
    Det jag vill säga är att om jag inte tittat på dig hade jag aldrig vågat!! Du gör så att mång unga tjejer vågar stå upp för sig själva och sin egen kropp! Vill bara säga tack för det!<333333

  2. Lisa skriver:

    Hej Clara! Lyssnade på ditt sommarprat alldeles nyss, gryymt! Jag flyttade till Stockholm för 3 veckor sen från en mindre stad i Dalarna. Jag känner igen mig sjukt mycket när du pratade om hur du kände när du flyttade hit! Jag älskar också att vara själv, men ibland är man faktiskt ensam.. Jag är en glad och social tjej men tycker ändå att det kan va rätt svårt att inte bli ensam när helgen kommer.. Känner du annorlunda nu? Har du något tips? Hör av dig om du skulle vilja ta en glass någon dag haha! Hare gött :D

  3. Jenny skriver:

    Alltså vill bara säga att ditt sommarprat var sjukt bra. Allt sådant som jag tyckt vart lite lätt pinsamt såsom svett, att vara introvert och att känna sig ensam tog du upp. Det var verkligen bra :)))

  4. Fredrik Hansson skriver:

    Näe de ska du nog inte göra, men nu när värmen kommer så lär de var fult i alla grönområdena här i stan så en minimal gård är nog rätt bra trots allt, men de klart de finns ställen utan för stan som är mindre folk på :-)
    Ha de bra nu och var rädd om dig

  5. Andreas skriver:

    Jag brukade hyra husbil, tidigare, på en firma i landvetter vid Josefssons. Tyvärr har dom lagt ner nu så det blir ingen husbilssemester i år. Kändes dock alltid som att semestern började i landvetter.

  6. Mathlida skriver:

    Själv är man ju i Landvetter, och jag kan säga att jag hellre skulle bo i Stockholm, det händer inte mycket alltså.

  7. Sofia skriver:

    Ville bara säga att ditt sommarprat var svinbra!! Jättebra topics du tog upp, sånt som man borde prata mycket mer om.
    Och jaa, free the nipple hade varit skönt!

  8. Emma Kunnas skriver:

    Jag lyssnade på ditt sommarprat med mamma nyss, (är lite sen för är utomlands). Men asså Gud vad bra du är Clara? skrattade så mycket och var så glad när jah hade lyssnat klart! <3 du är ju änna grymmast i världen :)

  9. Dante Zia skriver:

    Lyssnade precis på ditt sommarprat. Du är grym! Ville bara få det sagt. Lycka till med allt!

  10. Cornelia skriver:

    Hej Clara, jag lyssnade på ditt sommarprat idag och tyckte du var grym! När du tog upp det här med att vara introvert och hur du ofta kände att du ville dra dig undan från människor pga överflöd av intryck kom jag att tänka på det här:

    http://www.sensitiv-hsp.se/

    Väldigt intressant, faktiskt. Uppfattar mig själv som en person som inte klarar av att umgås med människor för länge, eller att jag kan bli helt snurrig av nya platser för att det blir så mycket jobb för hjärnan att ta in.

    Det var allt, puss!!

  11. Kristin skriver:

    Älskade ditt sommarprat!! Du är mycket rolig :)

  12. ISA skriver:

    haha din sköning! du får ta dig ut i skärgården ;)

  13. Anna skriver:

    Hej Clara!
    Tack för ett fantastiskt sommarprat, skrattade mycket och tyckte du hade så mpnga bra poänger. Det hade varit spännande att höra mer om
    varför du (som det verkar) har en osäkerhet kring det här med så kallat ”fashionistor”, där du verkar känna mindervärde samtidigt som du verkar störa dig en del.
    I mina ögon är du den tjejen som de allra allra flesta tjejer vill vara som och flesta killar vill ha. Du står över mycket av den utseendehets som andra tjejer ”faller offer för” och ägnar stora delar av sin tid åt.
    Du är rolig, avslappnad, ”bryr dig inte” om mode fast har så jäkla coola kläder och allt sitter ändå såå snyggt på dig utan att du (tycks) anstränga dig.
    Du är naturligt smal, behöver inte sminka dig så mycket men är ändå såå snygg. Du är rolig och säker i dig själv. Kan säkert häva öl med grabbarna och rapa mellan pizzatuggorna, stiga upp en bakisdag och dra på dig en skjorta och sätta upp en slarvig tofs och ändå vara smashing.
    En så kallad cool girl. Tror minsann att du får dessa ”fashionistor” att känna sig osäkra för de försöker sååå mycket och så är det ändå dig folk vill hänga med, för du är så där naturlig.
    En dubbelbestraffning, mån tro? Ägna sitt liv åt att passa in i idealet och sen lite här och var bli lite hånad för att man försöker så hårt.
    Hade varit spännande att höra din syn på detta. Ser du inte det vi ser hos dig? Det perfekt operfekta.

  14. karro skriver:

    åååå så synd om dig Clara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp