Har härmed börjat uppskatta vintertid

3:26 25 Okt 2015

Vad gjorde ni inatt? Jag tog en löprunda.

image

Blev inbjuden att delta i världens roligaste grej. Nike arrangerar löparträffar så jag hängde på deras Nike Winter Time Speed Run. Det är inte bara loppet med längsta jävla namnet någonsin utan även en TIDSRESA!!! Loppet började 02.00 och slutar 02.00. Say w00t. Men ja. Helt sant. Det här med att ställa tillbaka klockan till vintertid är en fett cool grej.

Så klockan 01 åkte jag till gamla stan. Fick ett lysande armband.

image

Frös lite. Men armbandet doe. Totally worth it.

image

Sen fick vi höra reglerna. Vi skulle springa i en timme. 12 gånger 5 minuter. Dessa fem minuter var indelade i intervaller. Springa snabbt, springa långsamt, sen snabbt, sen långsamt, sen promenera.

Jag var såklart med i snabbaste gruppen som sprang på 3,20 per kilometer. Eller. Kanske långsammaste gruppen. Som kanske joggade. Långsamt. Eventuellt.

image

Hallå, se ut som att ni älskar livet och inte alls tycker att det är jobbigt med intervaller klockan två på natten!! Oj då. Den blev lite oskarp. Jag tar en ny.

image

Underbart. Tack.

Kubbade helt ärligt snabbt som fan och har till och med lite ont i ljumsken idag. Inte sprungit så hurtigt på aslänge. Nöjd som ett barn med en godispåse efteråt. Eller typ nöjd som en Clara Henry med en rödbetsburgare.

image

Mmmmm. Gissa hur gott jag sov sen:

1. Lite gott
X. Lagom gott
2. För gott. Typ sådär äckligt gott så att andra blir avis. Och en har ju själv egentligen ingen aning, för en sov, en var ju liksom inte vid medvetande eller nåt, men det känns i kroppen att fy fan såhär gott kan en inte sova ofta för då blir livet automatiskt för bra. Lite jävligheter måste en ju ha.

image

4 kommentarer | “Har härmed börjat uppskatta vintertid”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jill Lockman-Lundgren skriver:

    På sådana här bilder T.ex, blir du alltid så sjukt snygg. Vad är din hemlighet? Det är ju liksom bara spontanbilder? Jag har aldrig sett en bild på dig som är lika dålig som den bästa bilden på mig… TELL ME DIN HEMLIGHET!!

  2. E skriver:

    Så till och med klockan två på natten är du hur vacker som helst? Det måste jag påstå är väldigt imponerande!

    För övrigt: Har du snapchat där du lägger upp stories lite då och då?

    1. Clara Henry skriver:

      Mäh! Sluta nu. Och yiez, jag har snapchat, men no, inga stories, och inga offentliga sådana. Fattar inte stories-funktionen alls. Känns helt meningslös.

      1. E skriver:

        Okej då!
        Okaj! Får nöja mig med Instakilo! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG