De tre T:na

5:28 11 Maj 2016

Jag har så ont i röven.

WIN_20160511_150013
Sitter på tåget hem till Stockholm från Uddevalla. Kom till Landvetter sent igår kväll, såg Eurovision-delfinalen med mamma och Kimba (såg någon? Jag var lite väl nära att börja grina av mellanakts-dansen om människor på flykt), sov, gick upp strax innan 06 och åkte mot Uddevalla för att föreläsa.

2500 personer i publiken! Helt sjukt. Aldrig föreläst inför så många tidigare. Uddevalla, ni var snälla.

Så här sitter jag nu med fett mycket träsmak. Och är trött. Min kropp är dålig på att gå upp tidigt. Idag ringde klockan 05:30, och igår gick jag även då upp 05:15, för att spela in en ~*HEMLIG GREJ*~.

Jag har gjort så många hemliga grejer genom åren att ni borde kunna räkna ut vad det är för något vid det här laget. Det involverade i alla fall mig + en batman-joker-dräkt.

13188193_152486865154771_1676646056_n
Roligt? Ja! Värt besväret att gå upp klockan 05:15? Mmmjjjjnnääää let’s talk about something else.

Hur som helst. Tåg. Träsmak. Trött. Och sur på mig själv över att jag bokade tåget hem mitt på dagen, så att jag missar den kanske sista varma dagen i maj <///3. Enligt SMHI blir det klassiskt majväder från och med imorgon! Det vill säga, svinkallt. Härligt!

Nu ska jag sova en stund innan vi kommer fram till Stockholm. Kram på er.

tacohej

6 kommentarer | “De tre T:na”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Astrid skriver:

  Hej Clara! Jag var en av de 2500 pers som satt i publiken idag, och jag vill bara säga att jag tycker du var sjukt bra!

  (Vill också tala om att jag fick århundradets finaste komplimang idag, mina klasskompisar tycker nämligen att jag var lik dig! Vem vill inte höra att en är lik Clara Henry liksom???)

 2. Sara skriver:

  Klart jag såg Eurovision! Är världens mellofantast och när Eurovision är i Sverige så kan man nästan förutsätta bra mellanakter vilket inte är självklart när tävlingen är i andra länder. The gray people var skitcoolt och jag skrattade typ under hela ”dokumentären”. I kväll hoppas jag att Belgien går vidare, för gud vad svängig den låten är!

 3. Johanna skriver:

  CLARAAA!! Du var såå grym! Jag var och lyssnade på dig i Uddevalla och woooow! Det var såå bra och jag orkar inte att du är så rolig!! Tycker också du är sjukt bra på att prata, det blir liksom aldrig tråkigt att lyssna på dig! :D

  P.S Detta var första gången i livet jag gick på en föreläsning. Hoppas du känner dig speciell, haha!! Man får välja sina skoldagar med omsorg heheh ;)

  Ha det bäst! Adios

 4. Sara skriver:

  Oh nej , första gången ever sen jag tog studenten förra året som jag önskade att jag var tillbaka i Uddevalla ?!???? Förstår du vilken komplimang det är haha ? Vill också gå på föreläsning med dig ! Önskar skolan kunde varit lika smart när jag gick där att boka in en så fantastisk person !!!

  Du är grym!

 5. klara skriver:

  men ååh orkar inte att du kom till Uddevalla tre dagar efter att jag var där vid mitt sommarhus.

 6. Malin skriver:

  Clara, detta har du helt missat. Snälla testa den och berätta för oss!

  http://mensskydd.se/svamptampong/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg