Jag har bläck innanför huden på mitt finger omfg 

4:59 20 Aug 2016

HALLELUJA! Jag har semester!!!

Igår var sista dagen på Massa Media. Sista sändningen i P3 för sommaren. Tänk att denna lelle människa har klarat 100 timmar liveradio! Det är så sjukt att tänka på.

För typ första gången på hela sommaren åt hela kontoret lunch ihop:

Producent-Sofie längst till höger blev jättenöjd med bilden.

Gäst var Julia Frej. Så himla trevlig människa. Gullig och rolig och pratglad  (= bästa egenskapen om du ska vara radio-sidekick i två timmar!!!). Här är en bild på oss där vi ser helt söta och religiösa ut:

Vi snackade om tatueringar. Och eftersom det var sista sändningen tog vi dit en tatuerare också. Producent-Sofie och jag spånade om att ta dit någon med massor av tatueringar och andra kropps-utsmyckningar, tills hon kläckte snilleblixten ”men Clara! Kan inte du tatuera dig!!!”. Jag ba visst :-) eller ja :-) såklart :-) inga problem :-)

Natasha Stanojevic från Huckleberry Tattoo kom dit och gaddade mig!!!

Ska aldrig igen tatuera mig i livesändning. Blev helt dum i huvudet. Först var jag så nervös att jag inte kunde tänka på vad jag skulle fråga, och efteråt var jag så adrenalinpumpad att jag sa fel namn och sluddrade och hade mig.

Såhär blev det!! Här syns den ganska dåligt, men tänkte lägga upp bättre bilder i ett blogginlägg snart. Är nöjd i alla fall. Går och tittar på den hela tiden och tänker att den kommer sitta där längre än jag kommer leva. 

Sen gick vi ut och drack öl och firade att vi har semester och är arbetslösa!!! En bättre fredag.


PS. Vill att taco hej:et ska hamna till höger. Av nån anledning vill inte min mobil det. Fan. DS. 

4 kommentarer | “Jag har bläck innanför huden på mitt finger omfg ”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. T skriver:

    Men ååh, jäklar vilken fin liten tatuering! Jag skulle springa till närmsta tatueringsstudio och kopiera rakt av om jag inte var helt fruktansvärt spruträdd hehe :)

  2. Ceccano skriver:

    På tal om taco hej så har den finlandssvenska humorgruppen KAJ nyss släppt en låt vid namn Taco hej. Tanken var väl att uppmärksamma Nordens kärlek till fredagsmys med tacos. :)

  3. Kattälskare skriver:

    Hej Clara!
    Jag älskar katter och undrar om du skulle kunna börja med dagens Bob så att du lägger upp en bild på Bob eller skriver något som hon har gjort eller att du skriver om något som hon har gjort.

  4. Alicia skriver:

    Du borde ha mer av Bob (a.k.a. Katten jag skulle kunna betala för att vara kattvakt för) hon är så söt och fin och verkar även vara rätt dum, fast vems katt är inte lite dum egentligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG