Was I the new gymsnubbe?

10:27 22 Nov 2016

Okej bloggen. Mitt liv har förändrats. Mitt liv är något jag aldrig trodde att det skulle bli. Nu ska ni få höra.

Det hela började med att jag fick jobb som melloprogramledare. Wow, tänkte jag. Very sweet. Many nice. Och så började jag fundera på vilka de bästa sätten att förbereda sig är.

Så eftersom vi kommer både dansa och sjunga varje vecka, och eftersom jag tror att en stark kropp bidrar till ett starkt sinne, så bokade jag in mig hos en PT. Elin heter hon, har varit hos henne två gånger och tycker hon verkar toppenbra. PT-Elin gillar att träna med kettlebells. PT-Elin har skrivit styrkepass åt mig som jag kan köra hemma, som involverar kettlebells. PT-Elin tyckte att jag skulle köpa hem ett par kettlebells.

Så nu har jag blivit en sån människa som har vikter på vardagsrumsgolvet.

Ni vet precis vilken typ av människa jag menar. En sån människa som har gymselfies på tinder och som gillar kvarg.

Inte för att det är något fel på den här typen av människa. Den är bara hyfsat långt från hur jag är. Eller, hur jag var. Hur jag trodde att jag var.

Har, som ni märker, fullt upp med att försöka hantera denna existentiella kris. Samtidigt som jag har fet träningsvärk i låren för igår slängde jag 8-kilos-kettlebellen hundra gånger på tid och det var fett jobbigt. Ugh.

Aja. Så länge jag får kondition nog att hoppa runt på scen inför halva svenska folket i februari, så. Heja mig.

3 kommentarer | “Was I the new gymsnubbe?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara skriver:

    Clara, don’t do sports. You will get pregnant, and die.

  2. Elin skriver:

    CLARA! Kan du snälla göra typ en mensguidesvideo för kukbärare? Känns som att det finns så många, inklusive min pojkvän, som kan så lite om det tyvärr.

  3. Jennifer skriver:

    Hej Clara!
    Jag har en fråga, skulle man kunna skicka din bok (jag har köpt den nydligen) till dig för att få den signerad? Jag har inte haft den möjligheten att stå i kö och få den signerad när du har haft ditt boksläpp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg