Har ingen muskelstyrka kvar för att palla skriva något här

8:10 1 Dec 2016

Hej bloggen. Har kommit på en grej. Såhär måste träningsvärldens framstupa sidoläge se ut:

Svettig i soffan, för slutkörd för att hoppa in i duschen. Jag är alltså helt muskulöst utmattad för första gången på… åratal. Is this the real life? Or is this just fantasy?

Kom precis hem från ett pass med PT-Elin. Är så jävla grym. Och så jävla trött. Men mest grym. Förra veckan när vi körde tog Elin en bild och postade på sin insta. Då var det nån kompis till henne som skrev typ ”ofta det är du som är den där PT-Elin på Claras blogg som fått henne att köpa kettlebells!”. Då fick jag prestationsångest över att det tydligen är folk som läser här trots att jag aldrig skriver något. Och här är jag nu! Framstupa träningsläge i ett nytt blogginlägg! Tänk vad lite prestationsångest kan göra.

Idag har jag hängt på SVT hela dagen. Har fått ett PASSERKORT! Nu är det på riktigt hörrni!!! Vi filmade inslag till Mellos sociala medier. Roligt. Alla artister var så jäkla gulliga. Extra big up till Benjamin Ingrosso, som jag aldrig träffat men som sa att han brukar tänka på folks hår när han träffar dem för första gången. Jag frågade vad han tänkte om mitt hår. Han svarade ”snyggt! Ser fräscht ut. Nyklippt”. Vilket är kul för jag klippte mig igår. Hur fan, Benjamin Ingrosso, kunde du se det på min frisyr.

Kolla hur nice det är nu!!! Page! Jag har en FRISYR! Till skillnad från för cirka 48 timmar sedan, då jag hade en otrimmad golvmoppsände över skalpen. En blond sådan. 

Sist av allt vill jag bara visa er en annan grej jag gjorde igår. Jag var… hos… MELLOSTYLISTEN! Och provade ut kläder till pressfotograferingen nästa vecka. Jag var som det där snapchatfiltret som kräks regnbågar, med en kattunge och en chokladfontän, på julafton. Alltså: hypead som fän. Kolla på det här:

En roséguldfärgad pololångärmad paljettlångklännig. I rest my case.

Det var typ det jag hade att berätta idag. Imorgon åker jag till Göteborg! Jag och människan jag blivit kär i och skaparna ska gå på Kent i Växjö (mamma fick panik när hon inte fick tag i biljetter till Kent-spelningen i Gbg, så hon yoloade). Dubbeldejt alltså.

Okej. Det var definitivt det jag hade att berätta idag. Imorgon är det fredag TJOHO! Glad helg. Puss å kram.

12 kommentarer | “Har ingen muskelstyrka kvar för att palla skriva något här”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Oliver skriver:

  Caught in a landslide, no escape from reality

  1. Clara Henry skriver:

   Open your eeeeyes, look up to the skiiies and seeeeee

 2. Hannah Margreta skriver:

  Kent var så sjuukt grymma!
  Grät som et litet barn när de var i Gävle.
  Både för att de va sista gången jag ser dem och för att jag är höjdrädd och satt nästan uppe i taket.
  De var fint.
  Ha så kul!

  1. Clara Henry skriver:

   JAAA de var sjukt bra! Är inget mega-fan (mamma är dock, och hon spontanköpte biljetter, så jag ba yaasss) men fick en skitbra upplevelse. Kan folk liksom börja diskutera de visuella effekterna?! Så SJUKT snygga!!

   1. Hannah Margreta skriver:

    Ja alltså, trodde seriöst det kom in häst på scen i fem sekunder.
    Eller typ hur de lyckats tajma sista låten med bakgrunden. Förstår ingenting men så underbart!

 3. Dario skriver:

  You look just amazing :) I have one question, is it just me, or Clara’s official app doesn’t work to the others too?

  1. Clara Henry skriver:

   Hey Dario, hmm, that’s strange. The app works fine for me!

   1. Dario skriver:

    Maybe it has something with version of android? I mean, I open the app but it just show me your intro photo and then remove me from app … Is there any restriction with android version?

 4. Linnea andersen skriver:

  Hej! Jag söker din gröna sammetklänning i storlek M. Går den att få tag på? Kan du snälla maila linneandersen@hotmail.se

  1. Clara Henry skriver:

   Hej Linnea! Den är tyvärr slutsåld i alla storlekar! </3

 5. Gustaf skriver:

  Vad tyckte ni alla om spelningen? Var den bra?
  Lyllos den personen som snott ditt hjärta. Den kan skatta sig lycklig. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg