Har pysslat med växter

16:48 2018-04-15

Har loggat in på den här bloggen några gånger i veckan såhär:

”Va? har hon inte uppdaterat??”

Sen insett att det är ju JAG som inte har uppdaterat. Den här bloggen verkar inte skriva sig själv? Jag är djupt besviken.

Sedan jag skrev Airbnb-inlägget har detta hänt: 

Jag vet inte riktigt hur stor spridning den här bloggen har men tydligen så stor att Jaroslav som vi skulle bo hos i Prag har avbokat oss :( Jag är en sann un-fluencer som SKRÄMMER bort entreprenörer och företagare tydligen. Jaja. Får väl bo i en grotta några nätter i Prag då.

TCP (Tom Cruise-Projektet) fortsätter också, igår var det Edge of tomorrow som hände, tittade på den med mina ögon med munnen full av Calzone. (Varför skrev jag det med stort C? Det känns som ett namn?) Filmen då: Tompa dör men vaknar upp igen och återupplever dagen han dör om och om igen. Jag trodde det skulle vara ett hemskt psykologiskt drama á la Requiem for a dream, men den var snällare än så. Trevligt och töntig film som får 6 framtänder av 10.

Lägger också till ”Rock of ages” på TCP-listan, inte för att den verkar särskilt bra men för att jag har ett ocharmigt starkt intresse för gammal rockmusik. Jag är en gammal gubbe fast i den 24årig tants kropp.

Vad mer då?
En solig dag i veckan skulle jag fixa med växterna hemma. 
Letade (och hittade) rimliga kärl att plantera i på Erikshjälpen


Alla ni är personligt utvalda av mig. Härligt va? Ta åt er!!! Bilen är min favorit. Så dålig kopp? Varför finns den? Nu älskar jag den. Den ska omfamna några basilikastjälkar här hemma. Kommer liva upp.


Basilika, avokado, nån oklar lila klängväxt som verkar överleva allt, elefantöra, palettblad typ marooned och rosmarin. Och murgröna. Och en enorm bonsai. Hej, hur är läget med er?? Längtar till alla dessa är 4×4 meter stora och tar över hela lägenheten (kommer aldrig hända men hoppas). Det blir ett passivt krig som tyvärr kommer sluta med att jag och Johan måste börja sova i vårt kök som är ungefär en meter stort. Men vad gör man inte för växtligheten va?

Ja fy va LEVANDE det ser ut i lägenheten nu. En dag ska jag ge en rundtur. Eller kallas det ens ”rundtur” när det är 26 kvm att visa upp? Snarare en liten titt. Jag ska ge en liten titt en dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp