HEJDÅVALLA

9:28 30 Jun 2013

Aight, här får ni en kort summering från lördagens Bråvallafinal: 

– 17:45 gick Sveriges snyggaste band aka The Sounds ut på Green Stage med varsin cigg i mungipan och brände av fler hits än man mindes att de faktiskt har. Maja Ivarsson ÄR något av det koolaste det här landet kan stoltsera med. (Om ni inte har lyssnat på hennes sommarprat än – gör det!)

Thåström avslutade sitt set ensam på scen med en akustisk version av Die Mauer. Magic.

– Direkt efter att Thåströms sista ackord klingat ut gick Avicii ut som sista akt på den största av festivalens scener. Trots scenshow med gigantiska skärmar (som visade typ housekompatibla rymdfärder) och en övertänd publik kändes giget ointressant redan efter tio minuter. Vi blev dock överlyckliga när vi lite senare hörde de första tonerna av den ännu obetitlade låten han gjort tillsammans med Jocke Berg. Besvikelsen var desto större när vi insåg att Jockes sång var borttagen och ersatt av en tråkig jävla housemelodi framförd av okänd hen. 

 Vi är fortfarande höga efter Frank Oceans spelning i fredags.

 Straighta killar i grupp borde verkligen inte få supa tillsammans. Dessvärre bestod cirka åttio procent av Bråvallafestivalens publik av douchiga fulla grabbgäng. Inför omedelbart en lag. 

CHRISTOPHER, SEBASTIAN & FOTOGRAFANNA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp