Copenhell 2018 – Dag 2

1:52 23 Jun 2018

Alice in Chains har ett otroligt arv i att vara en av de starkare korten i 90-talets grungevåg. Skillnaden var och är att bandet aldrig riktigt kunde mäta sig med konkurrensens simplare stilar. De är lite för bra helt enkelt och hade dessutom alltid ena foten kvar i hårdrocken vilket gjorde dem något mörkare och mer mystiska än Nirvana, Soundgarden och Pearl Jam. I dag frontar William DuVall bandet tillsammans med Jerry Cantrell och de gör ett fantastiskt jobb i att både framföra nytt material som det gamla. Den stora invändningen ligger i att musiken sällan matchar deras framtoning. Energinivån är helt enkelt för låg och även om Jerry Cantrell tackar publiken så blir denna konserten något antiklimatisk.

Kreator, Copenhell 2018

Kreator är det tyska thrashband som fortfarande än i dag har lyckats hålla sig mer relevanta än alla sina kollegor utan att egentligen tagga ner på aggressionen, utan att helt enkelt bara uppdatera sitt sound. Det är imponerande och märks sannerligen av genom inte bara deras höga intensitet men framöfr allt genom den imponerande scendekor de konkar runt på. Dock finns det en viss besvikelse i en bitter musikjournalist i att förnekas så mycket av deras låtskatt från 80-talet. Större delen av deras set ägnas helt åt låtar skrivna från milllenniet och framåt. Förståeligt, men ack så tråkigt för en annan.

6 kommentarer | “Copenhell 2018 – Dag 2”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. ellen skriver:

  My name is Ellen from Stockholm. I also want to testify of Immediate results as of the first 2 days of contacting Dr.Oduduwas lunching love spell on my behalf to return back my ex love husband man, I am happy to report that my husband and I are back on track, we are loving each other more than ever before, i noticed changes in his attitudes towards me and he feel safe and secure in our relationship.
  Thanks to Oduduwa lunched a magic love-spell on my behalf. Its work instant result, i received a phone call from Anderson my husband today, he will be coming back home soon. I highly recommend Dr.Oduduwa for anyone seeking reunion with ex. contact email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  I never believed love spell magic work is real and true until i gave it a try, it worked for me perfectly all my heart desires granted within 7 days of spelling procedure.

 2. baccaratsite skriver:

  I’ve been troubled for several days with this topic. baccaratsite, But by chance looking at your post solved my problem! I will leave my blog, so when would you like to visit it?

 3. Whole Sale Iphone , buy best phone in bulk at our online store.

 4. Buy Best Android Phones in Bulk at best price from Rehandel Mercantile store.

 5. Ameliabran skriver:

  ”Appreciate your encouragement! Committed to crafting compelling content that resonates and builds valuable backlinks.”barbie jacket

 6. james smith skriver:

  Your prose is a garden of contemplation, where the seeds of curiosity bloom into the flowers of understanding.I Love La Hoodie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg