Copenhell 2018 – Dag 3

4:51 24 Jun 2018

Sista dagen inleds med att konstatera att Wasp inte är vad de än gång var. Det har vi i och för sig sedan länge slagit fast och deras framförande må kännas något malplacerade på en sådan här festival då de hade passar betydligt bättre i mörker eller på en klubb, men till skillnad från många andra konkurrenter levererar de fantastisk livemusik. Blackie Lawless har gjort sig ökänd genom sitt användande av förinspelade körer (och även ibland leadsång) men här bevisar han att både han och bandet förmår leverera äkta vara. Finstämt och hårt, men dock ganska uddlöst.

Satyricon, Copenhell 2018

Satyricon har tagit sin black metal till oanade kommersiella höjder utan att kompromissa med sitt sound, snarare mer genom att finmejsla fram en skarp och igenkännlig karaktär. Ikväll är det ett set som är väldigt fokuserat på festivalpubliken, hårda röjiga låtar prioriteras och Satyr ser ut att vara på ett mycket gott humör även om hans röst ter sig väldigt begränsad. Som en bandinsats kan detta vara ett av de mest intensiva gig på hela Copenhell, Frosts trummande är helt fenomenalt, men Satyrs uppenbara saknad av tryck i stämbanden ger en lätt avslagen ton om vad som hade kunnat bli fantastiskt.

Ghost, Copenhell 2018

De svenska spökenas utvecklingskurva är galen. Sällan ser vi band växa i denna fart rent musikaliskt och samtidigt populäritet. I dag är Ghost ett band som äger scenen med ett koncept som är så fyllt av humor och hårdrock till dansanta rocklåtar att få kan undgå denna uppvisning i showmanskap. Tobias Forge var redan tidigt väldigt charmig på scen, men hans tolkningar av sina olika roller och nu som Cardinal Copia är makalöst rolig. Nog för att det är varianter på samma verktygslåda, men med den nya stora medlemsuppsättningen blir upplevelsen något helt nytt och även soundet. Det är pampigare och hårdare på samma gång. Utan tvekan det gig som verkligen satte tonen för hela festivalen och dominerade i att bjuda på en riktig show.

9 kommentarer | “Copenhell 2018 – Dag 3”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. ellen skriver:

  My name is Ellen from Stockholm. I also want to testify of Immediate results as of the first 2 days of contacting Dr.Oduduwas lunching love spell on my behalf to return back my ex love husband man, I am happy to report that my husband and I are back on track, we are loving each other more than ever before, i noticed changes in his attitudes towards me and he feel safe and secure in our relationship.
  Thanks to Oduduwa lunched a magic love-spell on my behalf. Its work instant result, i received a phone call from Anderson my husband today, he will be coming back home soon. I highly recommend Dr.Oduduwa for anyone seeking reunion with ex. contact email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  I never believed love spell magic work is real and true until i gave it a try, it worked for me perfectly all my heart desires granted within 7 days of spelling procedure.

 2. I think this is an informative post and it is very beneficial and knowledgeable. Therefore, I would like to thank you for the endeavors that you have made in writing this article. All the content is absolutely well-researched. Thanks https://phenix295.com

 3. Whole Sale Iphone , buy best phone in bulk at our online store.

 4. Buy Best Android Phones in Bulk at best price from Rehandel Mercantile store.

 5. Your blogs are great.Are you also searching for Nursing evidence-based practice writing services ? we are the best solution for you. We are best known for delivering the best nursing writing services to students without having to break the bank.

 6. trippybug skriver:

  ”Copenhell 2018 – Day 3 was electrifying! The energy, music, and camaraderie were palpable. Your vivid description brought the festival to life. Thanks for the thrilling journey!”
  Also Check
  Visit Now: New Years Eve party ideas

 7. Ameliabran skriver:

  ”Your support is invaluable! Thanks for motivating me to consistently create top-tier content for impactful backlinks.”barbie jacket

 8. james smith skriver:

  Each sentence is a symphony, with words playing harmonious melodies that resonate in the readers’ mental concert halls.I Love La Hoodie

 9. Deqi skriver:

  Off course this is some reason why western society is enormous and deep weight. It is beautiful though. I love to read this series of blog. Namaste

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg