”Hur får man det att hålla?”

13:52 2013-10-18

 

Malin skriver:

Du och Anton har ju varit tillsammans i en halv evighet. Själv så firar jag snart 4 år med min pojkvän.
Jag vill bara ha tips på hur man får det att hålla, när man känner att allt går på repeat. De där dagarna då man inte känner sig så gullegull-kär som man var när man träffades.

All kärlek till dig master!

 

Hej Malin! Grattis till fyra år! 

För mig har en viktig grej varit att just acceptera att jag inte är sådär gullegull-kär som när vi träffades. Ibland känner jag ingenting alls och ibland känner jag att han är meningen med precis allt. Oftast är det väl något slags mellanläge där jag känner mig trygg, älskad och helt enkelt mår bra. Men ibland kommer också perioder där jag inte trivs, är konstant arg och mår dåligt i det som är vi. 

Jag tror att många går omkring med en färdig bild av vad kärlek är och ska vara, det gjorde i alla fall jag, och det är väl inte så konstigt egentligen. Vi växer upp i kultur med filmer, låtar, mediebilder och annat som säljer in Den Heterosexuella Monogama Kärlekslyckan™ med tillhörande bilder av vad kärlek är och ska kännas. Det är kärlek vid första ögonkastet! Passionerat! Storslagna bröllop! Långa söndagsmornar i vita lakan och fika på sängen (utan smulor och någon som spiller ut juicen och OM det händer så är det med ett skratt och en kyss som leder till oslagbart sex)! 

Och så KAN det ju vara i verkligheten också, men inte hela tiden. Speciellt inte efter några år. Att förstå och acceptera det och ändå känna att det är värt att vara ihop med sin partner, tror jag är en viktig nyckel.

Andra saker som har varit viktiga för mig är:

*Utrymme. Kan inte tänka mig något värre än om Anton skulle säga saker som ”kan du inte skita i middagen med dina vänner och stanna hemma ikväll” eller ”jag gillar inte när du är ute”. Att vara sina egna och ge utrymme för varandras intressen, egna liv etc. har varit ett sätt för mig att orka kämpa när förhållandet känts jobbigt. Och att utvecklas som person.

*Lyfta varandra. Hör väl ihop med förra punkten. Ingen får mig att tro på mig själv så mycket som Anton. I hans ögon känner jag mig ofta rolig, kreativ och bra. TROTS att han sett alla mina sämsta sidor. Att peppa varandra till att följa drömmar och våga saker tycker jag är viktigt, kanske framförallt i en ålder 18-30 då mycket händer i karriär, personlig utveckling etc. Dessutom blir man då ”två” om saker. Om jag fixar en svår sak med hjälp av Anton så delar vi ju den glädjen på ett annat sätt.

*rEsPeKt. Jag tror det är svårt att finna glädja med varandra och att vara ett ”team” om man saknar respekt för varandra. Hur ska man kunna lita på och vara ärliga mot varandra om man kalla sin partner för vidriga grejer, gör saker för att jävlas och bara vill den andre ”ont” …? Det skapar självklart en ond cirkel som gömmer allt man en gång kände. 

*Kärleksfulla handlingar. Alltså, visst, det är inte varje dag jag skickar de gulliga emojisarna. Men nästan. Att behandla varandra kärleksfullt trots att man inte känner sig sådär superkär tror jag skapar en god cirkel som gör att en lättare känner kärlekskänslor längre fram. Att vara fina mot varandra i vardagen. Kan ju aldrig bli ett ”puss” i ett sms för mycket tänker jag. 

*Acceptans. Ja, det är JÄVLIGT STÖRIGT NÄR HEN ALLTID LÄMNAR ODISKAD KAFFEKANNAN I DISKHON eller TJATAR OM ATT JAG MÅSTE ”TA I DÖRRHANDTAGEN” SÅ ATT DÖRREN INTE BLIR SKITIG. Eller när hen smaskar ett ägg och det är tyst i övriga lägenheten…. Men, är jag så jävla skön och härlig jämt? På samma sätt som en måste acceptera att kärleken kan gömma sig ibland, tror jag att det är viktigt att acceptera varandra. Och framförallt SE TILL SIG SJÄLV och sin egen icke-perfekthet.

*Prata fritt. Det här är nog det jag känt räddat vårt förhållande. Att kunna säga att ”nu känns det som om vi inte varit kära på ett tag, vad känner du?” utan att den andre freakr ur är så sjukt befriande. Eller lätta dåliga samvetet om att en kanske råkade flirta med en kille i lördags… (obs! behöver man ju inte heller berätta!). Att utgå från att vi aldrig vill varandra ont när vi pratar är viktigt. Och att inte försöka vinna diskussionen, utan istället fokusera på att lösa problemen så att vi kan fortsätta vara tillsammans. 

 

….Ok. Det var lite konkreta tips från mig. Jag följer de inte själv jämt och ibland är det så jävla jobbigt att vara ihop och älska någon. Men för mig har allt det alltid varit värt det och gett mig så otroligt mycket. Relationen med Anton berikar mig och mitt liv.

Och om du inte orkade läsa allt så handlar det väl helt enkelt om att:

Va snälla, ha roligt, acceptera varandra och dina känslor, och så ligger ni med varandra emellanåt.

 

STORT LYCKA TILL!

34 kommentarer | “”Hur får man det att hålla?””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Emelie skriver:

  Kan man inte kolla kategorierna masther? Tänkte ju gå igenom ditt outfittaarkiv (pga sitter själv och har inga planer denna fredag cool ball populär osv osv osv)

  1. fatima skriver:

   TACK GULD DR Sunny att lösa mina e-postproblem är (drsunnydsolution1@gmail.com
   jag heter Miss Fatima, jag har varit gift med min man i 5 år, vi bodde lyckligt tillsammans i år och inte medan vi reser till Australien för en affärsresa där hon träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mina barn och älskar bara hon. så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig igen och igen med mina barn, så han körde oss ut ur huset och nu åker han till Australien för att se den här andra kvinnan. så mina barn och jag var så besvikna nu och stannade bara hos min mamma och jag var inte väl behandlad eftersom min mamma blev gift med en annan man efter min fars död så mannen som han gick med var inte bra med henne jag och mina barn var så förvirrade och Jag letade efter ett sätt att få min man att komma hem eftersom jag älskar honom och jag älskar så mycket så en dag medan jag tittade på min dator. Jag såg ett vittne om detta magiska spel DR Sunny, testamente som delades på webben av en dam och det imponerade mig så mycket, jag co vad jag tycker för att prova det. Först var jag rädd, men när jag tänkte på vad mina barn och jag gick igenom så kontaktade jag honom och han berättade att jag skulle stanna lugn bara i 24 timmar som min man skulle komma tillbaka till mig och för det bästa var jag förvånad över att få ett samtal från min man den andra dagen jag frågade barnen och jag ringde DR Sunny och sa att dina problem har lösts av mitt barn. så här återvänder jag min familj efter en lång stress på en ondskanes broms, så med all denna hjälp från DR SUNNY vill jag att alla på detta forum ska gå med mig för att säga enorm tacksamhet till DR Sunny och kommer också att rådgöra för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem, bör du också kontakta honom hans e) (drsunnydsolution1@gmail.com) det är en lösning på alla dina problem och fördomar i livet. igen är hans e-postadress (drsunnydsolution1@gmail.com)

   Han är specialiserad på följande SPELL.

   (1) Om du vill ha din ex tillbaka.

   (2) om du alltid har dåliga drömmar

   (3) Om du vill bli befordrad till ditt kontor.

   (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.

   (5) Om du vill ha ett barn.

   (6) Om du vill vara rik.

   (7) Om du vill ansluta din make till din egen för evigt.

   (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

   (9) Hur blev du lurad och vill återhämta dina förlorade pengar.

   (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

   (11) om du vill skilja din man

   (12) om du vill ha dina önskemål.

   (13) Fadern av graviditet för att bli barnet

   (14) Se till att du kommer att tjäna oroliga rättstvister och skilsmässa, oavsett vilket stadium

   (15) Sluta äktenskap eller bryta upp ditt förhållande.

   (16) om du har någon sjukdom som (H I V), (cancer) eller någon sjukdom.

   (17) om du behöver en bön för befrielse för ditt barn eller dig själv.

   (18) du vill läka Behandling av diabetes, Herpes läker, HIV och AIDS botemedel, behandling av bröstcancer och cancerbehandling,

   se till att du kontaktar honom om du har något problem, hjälper han dig. hans e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakta honom genast … ring eller kontakta honom på +2348077620669

 2. Julia skriver:

  Fyfan vad bra du är hanapeeeee!! Låg hela natten och var nojig över mitt förhållande och sen läser jag det här och känner att jag är inte ensam om att tycka det är jobbigt imellanåt. Man kan ju inte tro annat när folk aldrig skriver om sina jobbiga stunder i livet, älskar att du är så ärlig med känslorna och när det är jobbigt så är det jobbigt, du skriver om det då. Skönt att slippa känna sig så alone med allt!!

  Kramiiiis

  En sak till bara, du är jävligt snygg :)

 3. tine skriver:

  å gud du är en sån jävla inspiration hanpeee!!! jag har det jäkligt krångligt med mitt förhållande just nu och vet inte om jag ska stanna kvar i det..jag känner mig inte lika kär längre och jag dras mer till en annan kille och andra killar…vafan ska jag göra?? har du några konkreta tips typ? vi har varit tsm i 3 1/2 år nu och plötsligt kände jag att jag kanske inte längre vill vara tsm längre, vi har tagit paus nu och det känns helt ok att vara ifrån honom och göra annat men jag är rädd för att ångra mig om jag väl gör slut… :( hälp me <3

 4. Jänu skriver:

  Well said mi lajdy!! Har varit tillsammans med min kille i lite mer än ett år och funderat mkt kring min egna bild av vad kärlek är och blev lite lugnare av att läsa detta :)

 5. Felicia skriver:

  Så himla bra punkter!! Känner igen mig nå så jävulskt i mitt egna, snart 5-åriga förhållande. Och har nästan sedan dess haft ångesten över att ”okej vi blev ihop när jag var 17 och bara hade legat med en kille innan och nu har mina kompisar strulat runt MEN TÄNK OM DET TAR SLUT NÄR VI ÄR 30 OCH JAG BARA HAR LEGAT MED 2 PERS I HELA MITT LIV?!” men liksom, det är värt det.

  Och det där med att ha sina egna liv har vi verkligen kämpat med då han är mer hemmakär och stadgat i sitt tänk än vad jag är. Till slut kände jag efter och tänkte ”men om jag inte får åka utomlands i flera veckor NU NU NU så kommer jag verkligen dö” och förklarade det för honom. Låter så hårt att en väljer en resa framför sin partner, men nä….det har lite vart mitt ledord för att orka igenom jobbiga perioder, att jag alltid ska välja mig själv först på något sätt. Om jag bara MÅSTE bo i en annan stad så får han antingen följa med, ha distansförhållande eller göra slut. Och det har gått bra än så länge. Jag har fått med mig honom till en storstad och jag har fått spendera en månad utomlands utan några konstigheter.

 6. Felicia skriver:

  eller OK fått och fått lät jävligt fel. Men jag har GJORT det.

 7. Fridis skriver:

  Sjukt bra inlägg! Och sjukt bra timing! Tack och puss!

 8. Mella - stolt medlem i PK-maffian skriver:

  Bra tips! Jag och min sambo har varit ihop i snart fem år och något jag tyckte var skönt att inse är att man kan inte förvänta sig att få allt från en och samma person. Det finns någon slags romantisk idealbild av att ens partner ska kunna tillfredsställa alla ens behov, och när man ibland inser att det finns vissa saker som ens partner är värdelös på så krisar man. Men det är ju egentligen helt galet att förvänta sig att en människa ska kunna ge en allt! Jag har till exempel stressat upp mig över att min sambo inte är ett dugg intresserad av samhällsfrågor, politik och sådant och att vi av den anledningen aldrig har några givande diskussioner kring det. Men sedan slog det mig att jag faktiskt har andra människor i mitt liv som jag kan diskutera sådant med. Jag och min sambo pratar om så himla mycket annat och han ger mig så otroligt mycket på andra områden.
  Så sammanfattningsvis, acceptera att din partner aldrig kan tillfredsställa alla dina behov och att det faktiskt är helt okej att det är på det viset.

 9. Sanna K skriver:

  TACK FÖR VÄRLDENS BÄSTA BLOGG!

 10. Linnea skriver:

  firar ocskå 4 år med min kille snart! och håller med dig i varenda punkt faktiskt. vi är ”bara” 22 båda två och har bott långt ifrån varandra, nära varandra och med varandra, pga att vi fortfarande, efter flera år har VAR SITT LIV. tror det är så jävla viktigt att göra precis det man vill göra, vart man än vill göra det, och är man fortfarande kära så vad fan spelar det för roll! allt går om man vill och är förhållandet tillräckligt starkt så klarar man faktiskt vad som helst. det viktigaste är nog att man lever i nuet. tycker jag.

 11. sofia skriver:

  så BRA vill typ klippa ut detta & ha i plånboken, plocka fram när det känns jobbigt

 12. isa skriver:

  Bra inlägg master! Känns befriande att höra att andra funderar i samma banor och sådär.

 13. marie skriver:

  Men hur gör man när sexlusten är noll?

 14. Paulina skriver:

  Okej Hanna, jag har en fråga som är fett jobbig och jag vet inte. Men såhär, jag tycker verkligen också att en borde ge den andra space i ett förhållande men min kille har 2 killkompisar som jag inte gillar särskilt och det är påfrestande på oss båda när han ibland åker iväg med dem över helgen. En av hans 2 kompisar tafsade på mig för flera år sedan, innan vi var tillsammans, och har aldrig sagt någonting till mig om det utan verkar mest undvika mig nu och ser rätt obekväm ut när vi någon gång ses, viker undan med blicken och sånt lol. Dessutom är de rätt macho och ”sköna”, inte alls lika min kille eller några andra av hans vänner. Jag tror att min kille är lite för snäll/mesig och vill se det bästa i alla, men jag blir provocerad och tycker att han typ väljer sida samtidigt som jag känner mig mycket kass mot min kille. Ehhh vad ska jag göra.

 15. Lise skriver:

  Gud, vad det här var rätt timing för min del. Jag och min kille har treårsdag imorgon och jag har funderat så sjukt mycket över detta det senaste året. Känner mig mycket lugnare av nån anledning. Tack Hanna!

 16. Jutta skriver:

  Tack tack TACK för detta inlägget, det hjälpte mig förstå mig själv och inse att det på något sätt är okej att inte vara så otroligt underbart kär hela tiden. Det känns ännu jobbigare i ett distansförhållande framförallt när vi varit i ett säkert 80% av vårat förhållande. Hur ska man säga det då? När man bara har skype till sitt förfogande? Att nu känns det att vi inte är så kära? Hur jobbar man på det då? Åh.

 17. Frustrerad skriver:

  Åh herregud Hanna. Diskuterar texten ur Flickan och Skulden, som du lade upp på din förra blogg, med min familj och blir så upprörd att jag nästan börjar gråta av deras inskränkthet, fördomsfullhet och syn på kvinnor och kvinnlighet. Jag vill bara vråla på dem och förklara hur det är men de håller inte med och jag kan inget göra. Och då är jag så tacksam att du finns. Så att jag vet att någon tänker större. Och för att DU fått MIG att tänka större. Annars hade jag kanske varit lika inskränkt som dem. Så tack för att du vågar tänka och vågar skriva det du tänker. Och tack för en allmänt asbra blogg!

 18. Malin skriver:

  Åh tack för fantastiskt bra svar! Jag har gått omkring med den där bilden av hur kärlek ska vara, och när det inte har varit vi så har jag blivit jätteförvirrad, har känt som att det är något fel att jag inte är gullegull-kär längre och att jag vissa dagar knappt känner något alls och det har känts helt tabu att prata om att jag känner så. Nu känns det ju faktiskt som att det är helt okej att det är så! Tack! <3

 19. Esv skriver:

  Hallo! Hanna, kan inte du snälla ge tips på roliga utklädnader till Halloween?! Vill vara nåt roligt, lagom unikt som folk känner igen. Vill helst inte köpa en färdig kostym a la varmkorvsdräkt liksom, utan knåpa ihop själv. Och alla ”sexy nurse” går bort också för jag vill vara nåt KUL inte bara nåt sexigt. Har du några tips?

 20. Sofie skriver:

  Fan vad glad jag blir över detta inlägg.

  Varit tillsammans med min pojkvän i 4 ½ år. Första året av vårt förhållande gick smärtfritt. Sedan kom ångesten sista året av gymnasiet som har kommit och gått i perioder, så efter det har även förhållandet varit skakigt i perioder. Har inte alltid känt mig kär, dock jag har alltid varit 110 % säker på att jag älskar honom och att jag är beredd att kämpa och göra vad som helst för honom. Det jag har också gjort. Idag är vi fortfarande tillsammans. Ångesten har inte försvunnit, men har börjat gå i terapi och hoppas på att vårat förhållande blir ännu starkare när jag äntligen får läka lite själv.

  Ville egentligen bara skriva av mig och framförallt säga TACK, tack för att du är den enda som jag någonsin ”stött på” som delar med dig av den verkliga bilden av ett förhållande. Tack så jävla mycket. Haft vänner som tycker man ska göra slut direkt man tvivlar, och har vart nära på att göra slut med min kärlek. SÅ jäkla glad att jag inte lyssnat på dom.

 21. J skriver:

  Det här, och alla kommentarer, var så himla betryggande att läsa. Känner lite samma sak som många som kommenterat med min pojkvän, och vi har varit tillsammans i sex år, sedan jag var typ 15. Han är min bästa vän och jag älskar honom, kan nog inte tänka mig ett liv utan honom innerst inne. Men samtidigt – jag känner mig inte så där KÄR som jag brukar. Får uppmärksamhet från en annat håll, som jag har planer att hålla mig borta i från visserligen, men det liksom får en och tro att gräset kanske är grönare på andra sidan. Och vad gör man när en av dessa punkter brister? För det är mycket sura miner (eller oftast ett dåligt humör samma dag och dagen efter vilket är sjukt påfrestande…) så fort jag ska ut med mina tjejkompisar eller hänga med min underbara klass som jag bara får tillbringa ett år med. Det blir bara motsatt effekt – liksom varför ska jag vara hemma med en grinig och tyst jävel när jag kan hänga med glada människor som uppskattar mitt sällskap? Ägnar dessutom mycket tid med honom också, har knappt en ledig stund i veckorna för mig själv för att hinna med allt och alla. Som igår – alla tjejerna i klassen var ute och slog klackarna i taket, men jag valde att stanna hemma med honom (precis som ikväll) för att vi skulle ha kvalitetstid. Men hur glad och mysig var han för det? Sedan vet jag ju innerst inne att det i slutändan är värt det.

 22. Sara skriver:

  Hanna du måste lova att du aldrig gör slut med Anton. Jag drömde SÅ SJUKT om dig i veckan nämligen. Du och jag var kompisar och det var ju fett förstås men det var värsta mardrömmen för du var ihop med Odd spångberg?! Ni var SKITKÄRA och han hade skilt sig med bb pga dig. HÅNGLADE gjorde ni också, framför mig, alltså fatta vilka bilder jag har i huvudet? Saknade Anton SÅ mycket i den där drömmen.

 23. Anneth skriver:

  Det finns nog inte något förhållande i hela världen där man BARA har gulligulldagar och är nyförälskade, år ut och år in. Hur kär man än är och hur passionerat man än har det i början så kommer man att finna saker som man irriterar sig på hos den andre och man kommer ha kortare eller längre perioder i förhållandet där man är ganska så less. Inne hos bloggaren & retorikexperten Elaine Eksvärd så blev det en liknande diskussion som denna för ett tag sen, där en kvinna egentligen var lyckligt gift sedan flera år tillbaka men hade träffat en karl som kändes 110% rätt på alla sätt, och hon ville ha råd ang. om hon skulle stanna eller satsa på ett nytt förhållande. Någon av kommentatorerna uttryckte det så bra och sa just det att även i ett nytt förhållande så kommer ju downs förr eller senare. Kämpar man sig aldrig förbi de där dåliga perioderna utan ger upp och söker sig till någon ny så fort det inte pillrar i magen av förälskelse, ja då blir det svårt att ha ett långt förhållande. En ständig rundgång liksom där man aldrig kommer vidare.

 24. IS skriver:

  Men gu Sara jag blir helt jävla skraj av din dröm, WTF. SÄMSTA paret liksom, hahahahaa!

 25. www.touslesjours.webblogg.se skriver:

  hahaha Odd Spångberg-drömmen, så kul.

 26. Mimmi skriver:

  Tack <3

 27. Beccis skriver:

  Bästa svaret som jag läst på en sådan fråga!! Du skriver så vettiga inlägg (ibland mindre vettiga, men diggar dom också för då skrattar man så att man nästan faller från stolen : )) och därför läser jag mycket hellre din blogg än någon av de största, helt meningslösa bloggarna.

 28. cornelia skriver:

  Fast hur vet man när man ska sluta kämpa? Känner mig så vilsen och det känns jättehemskt. Vi har varit tillsammans i drygt 3 ½ år nu och det är min första kille. Vi är särbo för tillfället p g a plugg men jag känner mig friare och gladare än på länge. Men jag älskar ju honom.

 29. riina skriver:

  TACK <3 Det här behövde jag mitt i vår kris.

 30. italygirl skriver:

  hejsan, ràkade pà detta inlàgget efter att ha sòkt p. Ngt annat men du fick mig pà sà himla mkt bàttre humòr :)
  jag har sjàlv varit tillsammans men min kille nu i snart fem àr och vi har haft vàra bra o vàra dàliga perioder, har precis kommit ur den svàraste perioden ever tillsammans o nu àr det vàldigt bra igen, enda grejen e just att jag har en sàn period dà jag inte e som du sàger gulligull kàr vilket har gjort mig lite orolig senaste dagarna..men ditt inlàgg lugnade mig lite som sagt :) tack sà mkt ^^

 31. helen skriver:

  Mitt namn är Helen Morgan, Storbritannien. Jag vill dela min vittnesbörd med allmänheten om vad denna andliga läkare som heter Dr okojie har just gjort för mig, har denna man bara tog tillbaka min förlorade Ex make till mig med sin stora stava, jag var gift med den här mannen som heter Morgan vi var tillsammans under en lång tid och vi älskade oss, men när jag inte kunde ge honom ett barn under 2 år lämnade han mig och berättade att han inte kan fortsätta längre då jag nu letar efter sätt att få honom tillbaka, tills jag såg en vittnesmål om samma läkare på internet om hur han har härdat så många sjukdomar och hjälpa människor med liknande problem, kommer du inte att tro detta när jag kontaktade mannen på mina problem han förberett detta stava och på två dagar efter att han berättade mig att han var färdig med stavnings arbeta min förlorade man kom tillbaka med mer kärlek i hans ögon, och efter en månad som jag saknar min månad och gå för ett test och resultatet anges är gravid är glad idag är en mamma till en pojke , sa han att jag kommer också att bli gravid igen om jag vill tacka er än en gång den stora läkaren för det ni har gjort för mig, om du är ute söker efter något av dessa besvärjelser eller healing:

  (1) Stavnings skydd från fara

  (2) Stavnings för magi

  (3) Stava för samma kön älskar

  (4) Stava för att läka sjukdomar

  (5) Stavnings för osynlighet

  (6) Stavnings efter rikedom och berömmelse

  (7) Stava för att få ett bra jobb

  (8) Stavnings stark kärlek och relationer

  (9) Stava för att få ditt ex tillbaka

  (10) Stava att bli gravid

  Du kan kontakta denna stora läkare på hans email drokojiehealinghome@gmail.com och få alla dina problem lösta …..

 32. Mitt namn är Gunilla Hägglund, form, Alingsås, Sverige. Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Osagiede kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Osagiede. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr. Osagiede verkliga och kraftfulla stavskärare som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller så flyttade din man till en annan kvinna, gråt inte mer, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontaktmeddelande på: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp på +2349014523836
  eller viber +2349014523836

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg