JAG ÄR I ÅRE osv.

18:09 2013-12-29

Japp. Örnen har nu landat på nytt ställe, nämligen: Åre. Antons familj har ju stuga här och detta kan vara det bästa stället på jorden näst efter min moders mage (och mitt barndomshem då förstås…). 

Apropå min moder och barndom så har jag umgåtts mycket med mina föräldrar nu i några dagar, och det har varit så himmelens trevligt. Har fått världens sug efter att vara med dem. Känns som om jag är fem igen och är ”mammig” och ”pappig”. Grät till och med i morse (ok var ultrabakis också) för att jag skulle åka från dem.

Så varför detta plötsliga stamcellssug? Jag tror det kan handla om att mamma blivit bättre i sin sjuka rygg = gladare = jag är glad = vi är glada ihop. Åh. Tänk om alla en älskar bara fick MÅ BRA hela tiden. 

Aja. Här kommer två bilder jag hittade i min mobil som jag tänker att ni kanske vill se:

Bild nummer ett. Kallar denna ”primadonna på väg”

skarmavbild_2013-12-29_kl._18.14.03.png

Bild nummer två. På min kompis Carros unge Julian. Kallar denna ”Onkel Fester”. 

6 kommentarer | “JAG ÄR I ÅRE osv.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ninas modeblogg, utan mode skriver:

  Vem är personen i bakgrunden?

 2. Sara skriver:

  Hanna! Kom till fjällgården på after ski!

 3. Fine - en 21årings syn på sex, kärlek och relationer skriver:

  hahaha onkel fester <3

 4. Lisa skriver:

  HANNA!!! Alltså har sedan 20 december trott att du tagit en bloggpaus. Har gått in och kollat varje kväll men inte ett endaste litet nytt inlägg har kommit upp. Många bittra tårar har spillts på grund av detta, typ iallafall. Tills jag ikväll, NU, kom fram till att jag varit inne på ett specifikt inlägg på mobilen och inte på själva bloggen så det visade sig att det fanns MASSA inlägg att läsa. Blev oproportionerligt glad och kände HURRAAAAAA!!!! Gott nytt år på dig master of the masters<3333333

 5. Angelica skriver:

  Hej. Hanna! Jag är 21 år och lider själv av svåra ryggproblem. Har gjort i 6 år nu efter en svår whiplashskada. Har din mamma någpT tips att dela med sig av om hur hon blev bättre? Att ha kronisk smärta är en evig kamp och man gör ally för att försöka bli bättre.

  Avgudar dig förövrigt !

  Puss och tack på förhand

 6. EmmaA skriver:

  Master! Du tittar väl på fröken frimans krig! Jättebra serie på SVT om kvinnor på tidiga 1900-talet! Se den!:))
  PS. Jag saknade dig under julen men kommenterade inte för att jag inte ville stressa dig! Ds.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg