♀ ni ♀ +kenza

01:04 2014-02-13

b536aae8910f11e3b56112c8cf378460_8.jpg

 

ÄLSKADE NI,

Är snorig och har låga blodvärden, men vad gör det när ni är världens bästa personer????? Kommentarerna och mejlen jag fått senaste dygnet är BEYOND ….allt. Några av er skriver att jag ger er ork, men förstå vilken styrka ni ger mig? Oj oj oj. Ska spela in en kärleksserenad till er snart (ett ord jag för övrigt enbart använder mig av då det är ett val på sims när du vill ”flörta”). 

En till som jag känner en enorm kärlek till är Kenza (ok, har druckit ett par glas rödvin så detta KAN eventuellt spela in i att jag är tårögd nu….). Tänk att flera hundra tusen läser din blogg, människor du inte har någon aning om vart det står åsiktsmässigt eller om de är äkta psykfall (jag har ju ändå hyfsat koll på er), och ÄNDÅ vågar du gå emot populismen. Säga något från hjärtat och som känns. Hon har gjort det om gaylagar, mänskliga rättigheter, alkoholism och nu feminismen. Hon ”behöver” inte, men hon gör det. All cred till henne för det.

18 kommentarer | “♀ ni ♀ +kenza”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Amanda skriver:

  Hannaaaa du är så grym och bra och Kenza med men du har ju råkat länka till Kenza fel!! :) <345678

 2. Knivlisa skriver:

  Du ÄR verkligen fantastisk! Att du orkar. Så pedagogisk och underbar och rolig.

 3. Anna skriver:

  KÄRLEK <33333333333333333333333333333333

 4. Evelyn skriver:

  Tack för att du orkar! Tack för att du finns! Tack för att du ger mig sunda perspektiv i ett annars osundt mediabrus. Du behövs <3 vi kan påverka genom våra nära och kära sprida bättre kunskap neråt i generationerna. Du ger mig styrka att orka <3

 5. Annie skriver:

  Så bra du är! Och Kenza! Jag har dagliga diskussioner med några av mina klasskompisar om feminism. Vi skickar länkar och foton (du dyker upp då och då) och igår nämnde jag Kenza för dem. Är så glad att hon tog en ställning till BB.

 6. Rebecca skriver:

  Som många andra är jag glad att du finns här på intenetz, då blir man lite mindre arg när ens konstruktiva, vänligt ifrågasättande och ohetsiga kommentar inte ens får komma upp på Isabellas blogg. Du behövs! Och YES, pepp pepp pepp på Kenza!

 7. Ellen skriver:

  Hanna! Du har ju länkat fel hihi!
  Och tack för inlägget igår. Mådde så himla mycket bättre efter det.

 8. Mella - stolt medlem i PK-maffian skriver:

  Har koll på oss? Du skulle bara veta… *bygger vidare på min Hanapee-docka som jag varje dag offrar falukorv till*

 9. Kajsa skriver:

  Jag håller med 100% om Kenza, hon känns äkta!

  En rolig sak angående BB-s inlägg..

  Att hon skriver att hon aldrig skulle sätta på Gillis klänning… när hon några dagar tidigare inte kunde tänka sig något finare än Gillis i Odds gamla (dop)klänning..

  tyckte det var kul..

  Gillar BB till viss del men ibland alltså… fyyyyy faaaaan

 10. Lotta skriver:

  Känns lite hopplöst efter att ha läst blondinbellas svar..

 11. ♀Linnéa♀ skriver:

  SÅÅ BRA!! när man läser blondinbella ger man upp lite men sedan så kommer fkn kenza!! har aldrig ens gillat henne men nu <333

 12. Henrietta Köhler skriver:

  Du underlättar att hitta feministisk fakta, humor, tragiska saker, etcetc! PERFEKT plattform! Du är så klok och smart och rolig! HEJAHEJAHEJAPEPPEPPEPP. Ibland kan jag få sånt sug att det skulle va skoj att se en dag då du tar ett-kort-i-timmen! Ha det fint kloka du!

 13. sofia skriver:

  Du är så grym Hanna och fatta så mycket braaaaa vibes du sprider!!!! Älskar att se så mycket positiva kommentarer under inläggen angående detta, tillsammans är vi starka <3

 14. Frida skriver:

  Hej,

  Hela debatten gör mig trött för att jag blir så oerhört ledsen när människor jag ser upp till inte kan respektera eller ens försöka förstå min kamp för lika rättigheter. Att du Kenza, Kakan och Egoina och många fler tar ställning på ett fint och sakligt sett ger mig verkligen lite hopp och styrka efter en vecka med mycket gråt och frustration. Tack!

 15. Fine - en 21årings syn på sex, kärlek och relationer skriver:

  skål för awesome bloggers!

 16. Sara skriver:

  Kenza verkar som en så stark och cool person. :)

  Tycker Blondinbella är så himla naiv som på fullaste allvar tror att det BARA är ”störda” människor som våldtar. Blir hon inte mörkrädd av att tro att massor män är galna psykfall? Jag skulle må dåligt av att tänka så. Jag mår bättre av att vara medveten om att det är genus som påverkar våldtäktskulturen för då vet jag ju att det kan ändras…

 17. Nein skriver:

  Jag tycker Kenzas feminism äts upp av allt antifeministiskt som hon ägnar sitt liv åt, tyvärr.

 18. Moi skriver:

  NEIN: Som vadå?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla