KRÖNIKA: Det Ulitmata Livet™

23:52 2016-08-26

Skärmavbild 2016-08-25 kl. 22.51.44

 

…Skrev en liten krönika om hur allt kändes bah! Här läser ni hela. 

3 kommentarer | “KRÖNIKA: Det Ulitmata Livet™”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mli skriver:

    Sån jäkla igenkänning. /från Boden till Gbg

  2. Tove skriver:

    Tycker att man kan vila i tanken på att man har så mycket tid. Det gör jag iaf. Så föreställer jag mig själv som gammal och lycklig vid en liten stuga i slutet av mitt liv. Jag tror att man tar med sig mer till stugan om man ser och gör mycket innan man kommer dit liksom…

  3. J skriver:

    Å tack för en jättefin text. Jag har precis lämnat jättemysigt semesterliv medan min kille säsongat på en liten ö för seriöst plugg i storstan. Ska bo själv och vi ska ha distans de första månaderna. Sitter nu med gråten i halsen och försöker intala mig att jag gjort rätt val. Din text fick mig att känna mig bättre. Vi måste komma ihåg att förändring är en chock som man måste låta ta lite tid att vänja sig vid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG