5 eventuella inköp

16:23 2017-04-20

Har ju bara guldstjärnor i olika former i öronen nu för tiden 8-) Gillar att matcha det med andra grejer som typ rymdraket (som jag köpte på Zara) och så nu den här blixten! Från Other Stories.


OK medger att de ser lite missformade ut på den här bilden! Men såg de på en tjej och då var de assnygga!!! Dvs. klassiska stan smith men med platå!

 

HAR VELAT HAFT FRANSBYXOR SEN DEN DAGEN DÅ REBECCA SIMONSSON (numera Rebecca Stella) HADE SÅDANA TIGHTS. Nu finns de på ”modet” igen. Pjuh! Från Zara. Perfekt form! På bilden iaf.

 

 


Kjol på samma ”tema” som byxan ovan! Perfekt enkel kjol att ha…. jämt? på sommarn. ”Perfekt på både jobb och fest” hade det stått i Damernas värld. Från Zara.

Hittade detta märke genom fb-gruppen ”heja livet” och beställde direkt! Helt fantastiskt mönster ju??????? Från Aeryne.

8 kommentarer | “5 eventuella inköp”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Julia skriver:

  Köpte just de Stan Smith-skorna förut idag, så fina! Ett tips om du vill köpa dem nu är att göra det på adidas.se som har 25% rabatt på typ allt fram till midnatt. Ändå värt!

  1. Hanna skriver:

   Nä vad bra, skulle just skriva att Caliroots har 20% på vita sneakers inkl dem men ännu bättre ju. Tack Julia!

  2. Mimmi skriver:

   Kan du inte skriva lista med 5 felköp???????????

   1. Hanapee skriver:

    Har aldrig gjort ett felköp…………… okej kanske då, måste kolla och fota

 2. J skriver:

  Vill ha en bild på dig i den på sista bilden tillsammans med Martin och Josefins lilla K i hennes citronbody!! 🍋Perfect match

 3. Amalia skriver:

  Ska du recensera de nya girls-avsnitten? 😃

 4. Ida skriver:

  Hallå?! Har beställt från aeryne och ej fått bekräftelsemail?! Fick du det eller ska jag bara vänta och hoppas på det bästa att de är ärliga? Pengarna är lix dragna h3h3

 5. agnes skriver:

  Hittade en klänning i samma mönster som jag funderar på om man kan ha på ett bröllop i sommar.. va tycker du? skulle va så nice att höra din input! det är ett borgeligt bröllop i stockholm uppe på fåfängan.
  tycker det är så sjukt svårt att hitta kläder till bröllop då jag inte gillar att klä upp mig för mkt. här är den iaf: https://na-kd.com/catalog/product/view/id/106752/s/ioor-dress-lemon-beige/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG