7 väskor till Päschon tack!

14:35 2017-11-16

1.  ÄEEEEE VA FIN! Vill låta denna svinga på svinpuffig kort knallröd dunjacka. Kommer från Stella Mccartney ”white falabella box alter croc mini bag” puuhhh va långt namn.

2. Nemen! Vad är detta för röd liten nätt grej från Other stories? Jo, den väska jag bär lite nonchigt på axeln när jag vandrar ner för en fin trapp iklädd min långa svarta silkesklänning och perfekt rufsiga hår.

 

3. Slängde in min favoritväska som jag inte har. Tänk er den till kamelfärgade ullkappan oj oj oj. Skulle känna mig så lyxig varje dag :-( Från Mansur Gavriel.

 

4. Aaah! Vad var det för hårigt som svepte mot min röv??! Jahaaaaa! Det var bara den här UNDERBARA fejkpälsade lilla varelsen från Monki.

 

5. Vem tror jag att jag är? Rebecca och Fiona med mycket pengar? Ja kanske. Vet inte om min attityd klarar av denna trendiga Gucci gg supreme cloth bag, men jag tror ändå det? Mot beiga kappan, mössa på sne och ett glatt smile :-D

 

6. Är man inte Rebecca och Fiona och dessutom har en begränsad budget (men ändå pengar) tycker jag denna från Sandqvist är superfin. PERFEKT FÄRGKOMBO *ryser*.

 

7. ”Todelo! Ses sen!” säger jag och slänger över denna läckra Zara-väska axeln som pryds av min vita fejkpäls. Till den har jag mina lösa Hope-byxor och klackar. Kanske ska jag på AW med girlsen och prata senaste avsnittet av Veckans Bläcka? Japp.

8 kommentarer | “7 väskor till Päschon tack!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. sofia skriver:

  Snälla starta en modeblogg (utöver denna fantastiska)! Världen behöver detta!

 2. Klara Rydström skriver:

  JA vill ha med fäschon från päschon! Du har sån queen:ig stil!!

 3. Sara skriver:

  Master!!

  Kan du inte snälla tipsa om snygga byxor som inte är jeans?? Är så förbannat trött på att ha på mig det varje dag men hittar liksom inga andra bra. PS är student=inte så ~resursstark~.

  Du är bäst, puss!

 4. Emma skriver:

  Alltså ä l s k a r dina beskrivningar på hur du ska matcha väskorna! Jag, som är ganska ointresserad av mode osv, njuter av att läsa inlägg som dessa just pga beskrivningarna!!

 5. JUNITJEJ skriver:

  Väska nr 3 gillar jag!

 6. Emma skriver:

  Jag måste ha den röda väskan från other stories. Tänk att matcha med min gråa päls, mmm 😍

 7. Julia skriver:

  Ca noll procent modeintresserad men tycker dessa beskrivningar är väldigt väldigt underhållande att läsa! :))

 8. Jennifer skriver:

  Kan du inte skaffa ett separat instakonto med bara shöpping? Som Johanna swanbergs ibuypinksheet! Tror det skulle uppskattas, inte minst av mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg