MASTER SVARAR del 1

23:23 2017-11-15

Pippa Middleton: Hur skulle du klä dig om du blev bjuden på ett ganska stort brittiskt övre medelklassbröllop där dina bästa kompisar ska gifta sig och ditt ex är där med sin nya fästmö och du i princip inte känner nån förutom de redan nämnda? Det är typ mörk kostym/smoking och jag vill se EFFORTLESSLY COOL ut. Man FÅR ha sån där hatt hehe. Snälla inspirera mig!!

HP svarar: Hahaha bästa frågan jag någonsin fått?!?! Fy fan vad snygg du ska vara! Ryser när jag tänker på när du svävar förbi ditt störiga ex med ett stort leende. Kanske tittar du över hans huvud och skrattar högt med dina kompisar? Nu vet jag inte vilken årstid det är så blir ju lite klurigt. HÄR har Asos en massa ”finare” klänningar till bra pris!

Annars är mina två tips dessa: (även om folk i kommentarerna nu OJAR sig över att detta inte funkar i england, men vad vet jag?!?!? aldrig varit där tbh????)

1. Från Ida Sjöstedt. Matcha med svarta nätta och svinhöga klackar, knallröda läppar och stort överlägset (viktigt) leende när du skrider fram med KOLL.

2. Favorit från Asos. Midnattsblå sammetsdröm! Matcha med liten florhatt, röda läppar och något ljuvt över axlarna!

 

Hanna: Hur mycket hade du gjort för att få vara programledare i Musikhjälpen? VILL du ens vara programledare i musikhjälpen? Säger man programledare?

HP svarar: Hade sugit av Gollum. Nämen hade väldigt gärna varit programledare för Musikhjälpen, älskar programmet, syftet och stämningen. Av alla program att leda är det mitt drömjobb faktiskt. Vem kontaktar jag?

 

 

Linda: Hello!! stalkervarning på mig men jag har faktiskt följt dig sen du skrev blogg/dagbok på lunarstorm! OM du skulle bli gravid och välja att föda barnet, tror du att du skulle bli en *mamablogger* då? Tipsa om barnvagnar, egengjorda puréer och liknande? Tack för bästa bloggen, kommenterar tyvärr allt för sällan, FÖLÅÅÅT! Kjam

HP svarar: Åh! RÖS typ när du skrev ”dagbok på lunarstorm”, finns inget som värmer mitt hjärta så mycket som mina äldsta läsare… Vad fan SÄGER det om mig egentligen? Förlåt. Hm, bra fråga om barn. Jag hade inte visat ansiktet på min bebis för det hade inte Anton velat och man är ju liksom två om en bebis (tydligen). Hade absolut skrivit om ”livet med barn” kan faktiskt ibland tänka på den typen av bloggande och längta lite. Men sen har jag tyvärr svårt att längta till allt annat som barn innebär även om jag blir mer och mer sugen med åren *håller er hoppfulla*.

 

Kajsa: Master, var hittar man sånna där fina rosa fluffiga boll örhängen som du har?

HP svarar: På Zara! Men jag knep sista paret på Hamngatan för två månader sen! Men hittade de på nätet åt dig nu!!!!

 

Ida: Har du någonsin haft bildningskomplex? Vad är nästa steg i din karriär? Drömjobb? Tack för en bra blogg! Kram

HP svarar: Just bildningskomplex i plugg-syfte har jag aldrig haft, hade ok betyg i skolan, pluggat en kandidat i MKV på högskola och 30p genusvetenskap så just ”pluggbiten” har jag känt mig trygg med i en bransch där få personer ens läst på universitet. MEN! Har lite bildningskomplex kring mitt språkbruk, vilka ord jag använder när jag pratar och att jag har problem med att uttala engelska grejer etc. etc. Nästa steg i karriären är att jag kommer flytta ut från SVT i januari och förhoppningsvis får testa lite nya projekt.

Har på riktigt inget drömjobb. Eller jo, kanske att skriva ett manus till en serie som nån vill göra?

 

T: Huuur får man bättre självförtroende/självkänsla?

HP svarar: Man inser att världen är full av människor med liknande osäkerheter och tankar som en själv. Man gör saker man inte vågar men genomför ändå, kan vara små saker som att säga ”hej” till en busschaffis om man tycker det är läskigt. Och man blir kompis med sin osäkerhet och inser att det är en tillgång för att slippa bli odräglig.

 

Fanny: Är du frälst hästtjej på riktigt nu och kommer fortsätta med ridningen efter finalen på SIHS? Eller tror du att du inte kommer prioritera det i ”livspusslet” när tävlingsmomentet är över?

HP svarar: Åh, jag HOPPAS och TROR verkligen att jag kommer fortsätta rida och va med hästar. Inte lika ofta som nu kanske men vill börja rida på ridskola i nån vuxengrupp tänkte jag. Och sen kanske bli medryttare nånstans i Stockholm åt någon snäll häst som inte kräver en jättevan ryttare? Sen har jag ju ponnyn Eric i Sundsvall som jag gärna rider på under somrarna stugan. Okej nu blev jag tårgöd av någon anledning? Hästar är bäst.

16 kommentarer | “MASTER SVARAR del 1”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sigrid skriver:

  Till dig som ska på bröllop: köp nån fin håraccessoar. I England har ALLA hatt på bröllop

 2. Rebecka skriver:

  Men inte första klänningen! Suuupersnygg men det är allt för likt en brudklänning! Hemska tanke! BIG NO NO!

  1. Hanapee skriver:

   NÄÄÄÄÄ

 3. Julia skriver:

  Alltså på övre medelklassbröllis i england:

  Hundra procent NEMAS på halvkrämvita klänningen, om man vill slippa hatiska blickar, och kanske även till och med nemas på hur nära röd klänning nummer två är.
  De är HUTLÖST konservativa (i många fall).

  Dock typ vackraste klänningarna jag sett.

  (OBS: Vet att man borde typ fuck the police med såna konservativa traditioner, men bara så man vet att det ofta är surisar på plats, så att man vet att man känner ORKEN.)

  1. Hanapee skriver:

   MEN KOM MED BÄTTRE FÖRSLAG DÅ!!!!!!!!! :D

  2. Victoria skriver:

   Har bild nummer två bytts ut eller är jag färgblind? Den är ju mörkblå?

   1. Hanapee skriver:

    haha sluta??? du är helt klart färgblind isf

    1. Sofie skriver:

     Det står att den är midnattsblå men hur kan den vara nästan röd?? Haha i min värld är den heeelt klart mörkblå. Eller? 🤗

     1. Linnea skriver:

      Men vaaa, klart den är mörkblå? Kan inte se ett spår av rött..

      1. Hanapee skriver:

       HAHAHHAHA ja det är den, missuppfattade och trodde ni menade inlägget om väskorna hahahahhaha. Jag BYTTE klänningen!!!

 4. Malin skriver:

  Angående sista frågan om hästar: jag red aldrig som barn och har därför noll erfarenhet av hästar förutom några islandshästridningar och sånt där. Men älskar hästar och har länge, länge tänkt att jag skulle vilja börja rida. Jag är främst ute efter att lära mig grunderna så att jag och någon snäll häst sedan kan ut och rida i naturen. Men hur gör man detta som vuxen? Finns det vuxenkurser för nybörjare och vart vänder man sig då om man bor i en medelstor stad? Har alla ridklubbar vuxenkurser? Var hittar man en häst som man kan få ta med ut i skogen? Snälla Hanna, har du lust att fråga övriga hästkunniga läsare den här frågan om ingen ser den här och svarar i kommentarerna?

 5. Hanna skriver:

  Gu, tycker typ inte att det finns något störigare än Blondinbella som inte visar ansiktena på sina ungar. Hade verkligen sett fram emot ett äkta mammabloggande från dig som är så cool. Hoppas att Anton tar sitt förnuft till fånga om ni skulle få barn :) man är ju ett äkta fan liksom.

 6. Julia skriver:

  Såg precis sista avsnittet av stjärnhoppningen, du var så duktig!!

 7. elsa skriver:

  den andra klänningen :O så fin! jag ser gärna fler fråge-inlägg, tycker de är så mysiga!

 8. Gabriella skriver:

  HAHAHA skrattade högt på jobbet åt ditt svar gällande musikhjälpen.

  1. Linda skriver:

   +1 !!! Skrattade HÖGT på busshållplatsen när jag läste orden ”suga av Gollum”. Fnissar fortfarande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG