Favoriter just nu

11:21 2018-02-13

Känsla
Att vara FÄRDIG med saker. Känslan av att vara färdig med ett program, ett träningspass eller typ ett toabesök…?

Tv-serie
Hm. Ser bara på en serie just nu och det är senaste säsongen av New girl nu som är …sådär tyvärr. Alltså serien är väl egentligen som den alltid varit, men man har ju VERKLIGEN vuxit ifrån hela Zooey Deschanel-vurmen? Finns få saker jag provoceras så mycket av quriky rollkaraktärer?! Men serien är ju småkul emellanåt och framförallt 100% ångestfri.

Eller jo! Ser på Bonusfamiljen också. DEN är ju en favorit, dock lite jobbig just nu.

Plagg
Mitt luddiga kap från h&m för 150 spänn! Perfekt värme i den när det är 1 plusgrad (som det alltid är i Stockholm).

Låt
Veronica Maggio – 20 questions. Blir så jävla förbannad på män (framförallt Bergman då) av att lyssna på den. Tänker på all jävulskap och vånda kvinnor tvingas stå ut med i relationer med män och KOKAR.

Dag
Fredag??? E inte så speciell tbh :-(

Middag
Vi har fått massa älgkött av våra jagande farsor och då har det blivit Crambys chili nu två gånger. Älskar den här middan så mycket. Vill inte ha nåt annat!!

14 kommentarer | “Favoriter just nu”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  MASTER! Detta har inte med inlägget i sig att göra men hoppas du kan komma med svar.
  Har du några tips på hur man hanterar att ha väldigt nära till ilska och att bli arg på saker hela tin? Tänker att ilska i sig kan vara en rät bra drivkraft, typ som den enorma ilska man kan känna mot patriarketet och världens orättvisor. MEN den där dagliga argheten som blossar upp, på nån störig person i tunnelbanan eller som för mig just nu att jag blir arg på minsta motgång (tex att min bh sitter obekvämt gör mig rasande..) hur hanterar man det? Kanske bara jag som är så psyko men hoppas kunna få lite smarta tankar och råd. <3

  1. MK skriver:

   Känner verkligen igen mig! Var inte alls lika ilsken när jag var yngre, blev mer ledsen och besviken, alternativt lät småsaker rinna av mig.. men inte längre!

   Tror det kan bero på att ilska föder ilska på något vis. Typ att när en blir arg över orättvisor som sexism, rasism och skit (and rightfully so) verkar det göra att en har närmre till ilska i andra situationer också.. som när jag möter fyra pers som går i bredd på en trottoar och alla vägrar flytta på sig så jag kan komma förbi. Slutar med en liten krock och att jag muttrar ”jävla idiot” för mig själv. Känns ju verkligen som slöseri på energi att bli så tvärilsk över nåt sånt.

   Har själv inget tips men känns alltid skönt att andra verkar känna likadant! <3

   1. Anonym skriver:

    Åh, ja så skönt att höra att andra känner likadant! Och ligger nog så mycket i det du säger!

 2. s skriver:

  Alltså älskar New Girl så mkt men känner faktiskt också att den nya säsongen varit lite svag. Lite torr humor liks. Synd!!!

 3. Elin skriver:

  Tror du att Lisa och Martin kommer bli tillsammans igen???

  1. Hanapee skriver:

   Gu hoppas inte, eller vettefan, hatar båda just nu tbh :-( Hatar Lisa otroligt mkt pga tror jag är till 50% som henne TYVÄRR

   1. Anna skriver:

    Haha du är inte alls som Lisa! Du är ju rolig! Har skämskudde varje gång hon säger något p.g.a. störig karaktär. Kan inte se några likheter mellan henne och dig. Ps. Tycker inte heller lisa och martin ska bli ihop igen.

 4. B skriver:

  Hanna! Va tyckte ni om teatern?

 5. Julia skriver:

  Bonusfamiljen, bästa just nu! Dröminlägg vore att du skrev mer utförligt om vad du tycker om serien, analys av karaktärerna mm!

 6. Tale skriver:

  hvor ser du sesong 7 New Girl? eller er det sesong 6? :-)

  1. Hanapee skriver:

   Säsong 6 på netflix

 7. A skriver:

  MASTER! Jag behöver modehjälp från ett proffs (du)! Vaaaad ska man ha på sig på antagningsprov till scenskolan? Jag ska på mitt första PÅ MÅNDAG!!!! De vill att man ska ha neutrala kläder som inte stjäl fokus från det man söker med (liksom själva monologen). Sen måste man ju kunna röra sig obehindrat, vill sticka ut pyttelite (så de typ kan komm ihåg en och ba ”ja juste det var hon tjejen med den randiga tröjan”) och inte se ut som en slashas eller ÖVERpretantiös människa. Ska man köra helsvart? (Älskar svart) Ska den svarta polon på? Är vita sneakers verkligen rätt? Är randig tröja för vågat (tänker att det är mycket enfärgat och svart där)? Blir typ mer nervös över mitt klädval än själva monologerna……. GAAAH

 8. Elin skriver:

  Hej Hanna!

  Undrar så mycket varifrån väskan är som du har i handen på bilden med din luddiga jacka? Behöver liksom en fin och ”clean” datorväska men alla jag hittar är liksom för stora och herriga.
  Tack på förhand för hjälpen! :)

 9. Mathilda skriver:

  Crambys carnitas <3333

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG