En efterlysning

16:39 3 Aug 2015

Mannen i mitt liv äter ett ägg varje morgon. Kvinnan i mitt liv (jag själv) har länge försökt hitta en fin äggkopp att ge mannen i present. Hon har inte hittat någon. Nej, jag har letat och letat både efter nya och second hand. För varje äggkoppsavdelning på myrorna jag besöker minskar hoppet att finna en lite mer.

Sedan såg jag den här. Jag hälsade på en kompis i några dagar och serverades var morgon frukost i denna äggkoppsperfektion. Han hade naturligtvis hittat den i en second handaffär.

Min fråga är nu, hur får jag tag på en egen? Jag ger allt jag har! Min förstfödde, min högra hand… någon?
/Slaktarn

2 kommentarer | “En efterlysning”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Drina skriver:

  Ok, jag har inte kommenterat så här mycket i en blogg sen jag var stammis hos tjuvlyssnat.se för en herrans massa år sen. Men..
  Såg en (inte alls likadan men i samma tänk) äggkopp på Lagerhaus idag som kanske kan passa som tillfällig lösning tills du hunnit byta dina framtida barn mot en äkta dyrgrip?

  http://www.lagerhaus.se/kok-servering/servering/ovrig-servering/aggkopp-wire-guld
  (ok, insåg nu när jag googlade upp den att den knappt var i närheten av den du söker men fortfarande bättre än att använda upp hela dagens jedi-mind-trick-förråd för att få frukostägget att stå av sig självt kanske?)

 2. Emma skriver:

  Alltså kan relatera, sök på egg holder brass och bildgoogla. Finaste kopparna är de som samlare på typ stenägg med diamant tjackar online

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp