Vem kunde ana att brysselkål var så virala

14:55 23 Sep 2015
Måste erkänna att jag är lite chockad över mottagandet av brysselkålsinformationen jag förmedlade tidigare i veckan. Det tycks vara något med brysselkål som triggar känslor i många. I skrivande stund har inlägget delats över hundrasjuttio gånger. Det är stort, för att handla om brysselkål. Tycker jag i alla fall.
Något som om möjligt är ännu härligare är kommentarerna på inlägget. Brysselkålsälskare både här och där har gett sig till känna och delat med sig av sina bästa kålförädlingstips. Ikväll ska jag testa att fritera de små liven och äta de med tryffelmajonäs, på inrådan av ett par bloggläsare. Förväntansnivå: hög.
Det var detta om detta. Man kan ju undra om det finns andra grönsaker som får känslorna att svalla på detta vis? Framtiden får utvisa. Nu ska jag återgå till mitt ”liv”, det vill säga att städa mitt hem.
/Slaktarn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp