Pamela Anderson öppnar vegansk pop up-restaurang i Frankrike

14:46 21 Jun 2017

Har man inte uppdaterat sin bild av Pamela Andersson sedan Baywatchtiden kan följande tänkas komma som en lättare chock: Pamela är sedan länge djurrättsaktivist och vegan, och senaste nytt är att hon planerar öppna en vegansk pop up-restaurang i nya hemlandet Frankrike.

Avslöjandet om krogplanerna var inbakat i en längre text hon postat på sin blogg, i vilken hon visade stöd för Julian Assange (rubrik: ”Why my heart stands with Julian”), som ju sedan länge barrikaderat sig inne på Ecuadors Ambassad i London för att undvika att bli utlämnad till USA och förut även Sverige. Det har florerat en del rykten om en romans mellan Andersson och Assange, och åtminstone bekräftar väl hennes text att det finns känslor i luften (”Thinking of Julian makes me wonder, what is the sexiest quality in a man? Surely the sexiest qualities in a man are bravery and courage. Sexiness in a man is showing strength. Having convictions and having the courage to stand by them.” och så vidare).

Vidare vädjar hon till diverse världsledare att stötta Assange, och hon riktar sig speciellt till Frankrikes nytillträdde president Emmanuel Macron: ”I am reaching out to Emmanuel Macron, and to his wife Brigitte Trogneux. As a resident of France, my adopted home, I would like to meet with you and discuss Julian’s situation”, varpå hon levererar en inbjudan till paret att närvara vid öppningen av hennes nya veganska restaurang: ”We will sit and eat good food and discuss what can be done for Julian. France could display its strength, and so could you, if you give Julian asylum”.

Nå, tillbaka till restaurangplanerna. Restaurangens namn blir La Table du Marché by Pamela, och kommer att ligga i staden Ramatuelle i södra Frankrike. Krogen öppnar är fjärde juli och håller öppet i femtio dagar. Anderson kommer dock inte att dra detta veganska pop up-lass ensam, utan har teamat ihop med kocken Christophe Leroy, som tagit fram menyn och kommer stå för matlagningen.

Pamela och kocken Christophe (upptagen med att undersöka några auberginer)

Konceptet ska vara ”festive, glamorous and vegan”, och som gäst utlovas man en ”sensual atmosphere”. Mer läsning (och några superhärliga bilder där Pamela myser i naturen med en golden retriver och en kvist rosmarin) samt bokningsinformation finns här.

/Slaktarn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg