Kära misolovers! Ignorera mina skabbiga naglar och hjälp mig med en sak är ni snälla. Jag fick precis den här. Jag har använt miso i maten lite då och då, men misstänker att jag inte är något fullfjädrat misoproffs. Vad är era bästa misorecept? Som huvudattraktion, som tillbehör eller som pikant inslag. Jag samlar de bästa tipsen i en lyxig coffe table book som man kan köpa för dyra pengar i Nöjesguidens (ännu inte existerande) webbshop.
/Slaktarn
Alltid i buljong de gånger jag gjort de hemma själv, ibland i köttfärssåsen
Jag brukar göra en salladsdressing med miso. Typ höfta ihop lite olivolja, citron (mycket citron annars skär sig dressingen), ingfära och miso. Sen blandar jag den (ordentligt) med rå grönkål och annat najs.
velat prova misomajo sen lisa förare-winbladh skrev typ en essä om hur gott det var. snälla testa och återkom!!!