H: Kehlanis debut-mixtape Cloud 19

7:01 26 Aug 2014

tumblr_n7hwzagzae1tw5lglo1_500.jpg

 

I somras blev min favorit artist i kategorin släppt-färre-än-fem-sånger Kehlani helt plötsligt Halmstad Bollklubbs (HBK Gang) första kvinnliga medlem. Första kvinnlig medlem mig veterligen. Jag tror nog Cherrie kan va min favoritartist i den kategorin förresten. Men nu är det Oakland-sångaren Kehlani vi ska prata om. Hon släpper alltså just nu sitt debut-mixtape Cloud 19 och jag är mycket peppad. Fast att jag inte ens älskat hennes senaste sånger pga lite för mycket ballad-känsla. Varje gång en bay artist gör en ballad tänker jag att de lyssnat för mycket på sin egna Rapael Saadiq och för lite på sina egna Baby Bash (ja, Baby Bash > Saadiq imdo), Keyshia Cole och Jay Tee. Som på Adrian Marcels nya mixtape (bedömning gjord efter en Sanna-lyssning)

Världen verkar obs älska balladerna så låt inte min aversion mot för ren och fin musik stå ivägen mellan era öron och den här skivan.

Bland de ca fem sånger Kehlani har släppt finns det hursomhelst nog med tunga grejor (t ex hennes Or Nah och den här film-sången) för att jag ska posta detta mixtape utan att ens har hört det först.

Här är Cloud 9:

 

 

/hugo

En kommentar | “H: Kehlanis debut-mixtape Cloud 19”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SafeToto23 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 카지노사이트.COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp