Eftersnack som en Spice Girl

11:20 1 Mar 2014

WEHO! Ännu ett Eftersnack. Ännu ett adrenalinrus. Ännu en stolthet över att jag fixar att göra live-tv trots att Emmelie de Forest är mystiskt försvunnen trettio sekunder innan jag ska intervjua henne och jag inte ens förstår danska.

Jag gråter blod över att det bara är en enda gång kvar, men hela mitt hjärta hoppar över att jag tycker att det gick så bra, denna veckan också, och att jag tycker det är så djävulskt roligt och att detta är det enda jag någonsin vill göra i hela mitt liv.

Missade ni Eftersnack? Lugna puckz, klicka HÄR eller på bilden för att beskåda min jävligt snygga klänning och gött häng med fantastiska Linus Svenning och Helena Paparizou.

Nu ska jag njuta av den sista Melloresan innan finalen i Stockholm, äta god mat, headbanga med Outtrigger, diskutera hårvård med Stefan Koro, waila med Helena och jämföra klädstil med Martin Stenmarck. Sov gott.

4 kommentarer | “Eftersnack som en Spice Girl”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Du är så vacker!!

  2. Rebbe skriver:

    Åååååå ditt hår och din klänning!!!
    Så fiiin Clara!❤️

  3. Julia skriver:

    Var är den fina klänningen ifrån? :D

  4. Elin skriver:

    Är det någon som väljer kläder åt dig eller hur funkar det där egentligen? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG