Idag ska jag jobba som en RIKTIG människa

9:43 29 Sep 2014

Hej followerz

Jag sitter på Splay. Kolla alla fina Splay-polaroid-bilder på whiteboarden i bakgrunden! Den runda orangea klumpen snett ovanför mitt huvud är Emil Beer underifrån, ifall ni undrar.

Ingefäran hjälpte inte igår. Min näsa varierar mellan att vara igenkloggad och att ostoppbart rinna, det skiftar typ en gång i halvtimman.

Tråkigt. Riktigt tråkigt. Jävla ingefära.

Så vad gör jag på Splay, undrar ni alla, även du där ute på landet i Östmanland som låtsas att du inte bryr dig alls. Minns ni Det Ständiga Sidoprojektet™ som jag hållt på med i snart två år? Boken om hur en överlever sina tonår? Som jag skrotade och ersatte med ett nytt, bättre tema, som ni alla kan gissa vad det är utan att behöva anstränga er alldeles för mycket?

Japp. Det skriver jag på idag. Så får vi se vad det blir av det. Det var kul att läsa era dagböcker i tweet-format i kommentarerna igår, förresten! Sånt får vi göra oftare. Askul att få en sådan liten inblick i vilka det är som faktiskt följer den lille bloggen.

Jag och min mega-eyeliner lavs jo ål. Nu ska jag sluta prokrastinera och börja skriva något. Vi hörs.

3 kommentarer | “Idag ska jag jobba som en RIKTIG människa”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hedda skriver:

    Synd synd att du bytte tema… Hur ska nu vi icke-lyckliga icke-tjugoåringar överleva? Fast jag tror fortfarande att boken blir superbra!

  2. Iidagrrrr skriver:

    Hoj! Hallowdär! Testa att dela en lök i tu och lägga begge lök delarna i de rum du sover i om natten. kan (nästan nästan nästan) garantera frisk näsa. Hadé

  3. Mimmie skriver:

    Skulle bli överlycklig om du kunde berätta var du har köpt dina brillor! Jag behöver verkligen nya och dina är übersnygga!

    Har världens bästa förkylningstips dessutom! Köp oleum basileum på ditt närmaste apotek, koka upp vatten, ta av och ställ kastrullen på köksbordet, häll i några droppar, ha ansiktet över och en handduk över huvudet och andas in och ut ångan tills du känner att nästäppan lättar. Funkar alltid! Krya på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg