Är alldeles för beroende av huskurer

6:07 28 Sep 2014

Hej kompisar. Vad gör ni?

Jag är rinnig i näsan, har ont i svalget och känner att jag är på väg att bli förkyld för sexhundrade gången detta halvåret. Tycker inte att förkyldningar är livets främsta glädjeämne, så var nyss och köpte två kilo c-vitamin i form av apelsiner som jag tänkte fylla magen med ikväll.

Snart ska jag tugga rå ingefära också. Tycker ingefära är skitäckligt. Detta ska bli spännande.

Så, vad har ni hittat på idag? Vad kommer söndagen den 28 september 2014 för alltid att innebära i era liv? Berätta för mig. Hoppa inte över detaljerna. Jag lyssnar intensivt.

Jag och Simon var på ABBA-muséet. Helt okej, lite för mycket olika ljud samtidigt men kul med interaktiva spel och grejer. Kan inte sluta nynna på Money Money Money. Tre av fem nässprayar. Fick köpt ett par vinter-löpartights också, med fleece på insidan, så om jag inte blir frisk av att knapra ingefära kommer jag bli sjukt besviken. Det enda jag vill nu är att det ska bli svinkallt så att jag kan provspringa dem.

https://www.youtube.com/watch?v=ETxmCCsMoD0″ width=640 height=360]

 

Edit: Tugga aldrig rå ingefära. Aldrig. Inte ens om ni gillar ingefära. Det var det värsta beslut jag tagit i mitt liv. Blir jag inte frisk över natten kommer jag gå tillbaka och reklamera ingefäran på grund av brist på läkande egenskaper.

13 kommentarer | “Är alldeles för beroende av huskurer”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma Kunnas skriver:

    Måste plugga matte, So (indiens historia), musik läxa, och imorgon så har jag engelska redovisning. Wish me luck!

  2. myhrans.devote.se skriver:

    Den här dagen kommer alltid vara dagen då jag var på övning inför ett dansframträdande i nästan fyra timmar men endast var aktiv i cirkus fem minuter. En ganska seg dag spenderad på en obekväm stol alltså.

  3. Salalalalallad skriver:

    Är det inte sjukt läskigt att vara ute och springa på vintern?
    Jag skulle vara livrädd för att halka och slå ihjäl mig, alternativt så skulle jag ramla och slå ihjäl mig…

    Har du dubbdäck på dojjorna då eller?

  4. Malin skriver:

    Man kan göra te på ingefära. skitäckligt, men mycket bättre än att tugga den rå! Du kan också göra någon god smoothie och ha i ca 1 cm riven ingefära. Annars är vitlök bra mot förkylningar! Vågar du så kan du svälja en hel, skalad vitlöksklyfta! :)

  5. RMCK - en skönhetsblogg skriver:

    Jag var på Tekniska Museet och Polismuseet, riktigt balla utställningar :)
    http://rmck.for.me

  6. Frida skriver:

    Ja, vad har jag gjort idag? Först var jag tvungen att gå upp väldigt tidigt för att jag skulle iväg och spela en innebandymatch som vi vann (yeah). Sedan stack jag hem och plugga ( :( ). Efter några timmar pluggande (dvs 5 minuters pluggande och resten youtube) så stack jag iväg till en dansträning, och det var ungefär det jag gjort idag förutom att äta och allt sådant. Hejhej!

  7. YoXx skriver:

    Idag pratade jag med min crush i en halvtimme på facebook. Hon är så vacker att jag blir alldeles yr inuti.
    Hon vet dock inte om att jag gillar henne så kan bara drömma

  8. Emilia skriver:

    Har också varit på abbamuseet, sjukt kul ju! krya på dig Claris <3

  9. Lisa skriver:

    28 september 2014 var dagen då jag vaknade alldeles lycklig men somnade förstörd för att det som jag trodde betydde nåt egentligen bara var sex utan känslor för honom. Ibland vill en ju bara kunna läsa tankar för att undvika såna här vidrigheter.

  10. julia skriver:

    ät citron!!! en hel bara sådär. man blir frisk fort!

  11. Matilda skriver:

    Jag brukar lägga ingefära i kokande vatten, låta det va en liten stund sen sila ner vattnet i en kopp. För då kan man även tillsätta lite socker och mjölk om man vill. Blir lite godare och hjälper väldigt snabbt och bra! :)

  12. Ludde skriver:

    Jag stack och shoppade med två kompisar, det var skitkul och jag provade tjejkläder (fast jag är kille

  13. Sosso skriver:

    Bli-frisk-kur som innehåller ingefära fast som smakar gott: koka upp vatten med ingefära i, häll i en tekopp och ha i tepåse eller om du vill använda löste, rooibos är typ bäst, sen pressar du i citron och har i lite honung (eukalyptushonung är bäst, bra mot förkylning och allt) och sen dricker, blir gott och är supereffektivt! Tänk på att det kan behövas ett par koppar eller så men det hjälper faktiskt riktigt bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg