Årets Chef och Årets Internetnörd

12:28 24 Okt 2014

Goförmiddag mina gummiplommon! Hur mår ni?

Häromdagen var jag på Metro för att spela in en podcast till Metro Jobb. Jag och Erik Ringertz – VD på Netlight och utsedd till Årets Chef – pratade om kreativitet och att båda vara chefer i två helt olika sammanhang. Kommer ut den 4e november. Antagligen lite för jobb-ig (lol) för att ni ska tycka att den är fantastisk, men Erik är ändå en av de coolaste människorna jag träffat.

Men nu gör jag det jag är bäst på, det vill säga babblar för mycket om onödiga saker. Jag ska ju visa bilder goddammit. Vi blev fotade!

image

En selfie i en selfie medan jag blev sminkad, på Eriks initiativ. Han var dock svinsnabb och hann ta ner mobilen innan jag ens fått igång kameran. En 39-åring som tar selfies snabbare än mig??!! Skärpning, Clara.

image

Sen hände det grejer. Volym hände. Visste inte ens att sådant kunde existera i mitt hår.

image

Sen! Foto! Fotograf Carl-Johan Paulin stod för bilderna. Jag fick göra alla miner någonsin. Här ovan ser ni ”Claras fiskface”. Så roligt.

Nu ska jag filma COLLAB med en ascool, svensk bloggerska. Gissa vem?

image

3 kommentarer | “Årets Chef och Årets Internetnörd”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emilia skriver:

    Linda Hallberg! ;)

  2. Iidagrrrr skriver:

    Är detta en bild av en snubbe som tar en bild av er som tar en selfie? ( därmed en till bild?) vackert. underbart. stabilt.

  3. Frida skriver:

    keela?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp