It was a dog. Jag dog.

9:14 21 Jan 2015

Gomorron kompisar. Hur mår ni idag? Jag är på väg till en INSPELNING!!!

Nytt, säkert jättehemligt miniprojekt för en viss svensk TV-kanal med IJustWantToBeCool. Allt är alltid så himla hemligt. Ni kan väl låtsas att jag inte sagt något.

Annars då? Igår gästade jag Soran Ismails, Petter Bristavs och Aron Flams podcast Till slut kommer någon att skratta. Jag har inte iTunes så vet inte hur ni hittar den där, men HÄR kan ni lyssna på den annars.

Detta hände:

image

BEBIHUNDEEEEEEEEN! Den var så liten. Bara några veckor gammal. Ögonen var fan större än tassarna. Jag höll på fullaste allvar på att dö. Magen knöt sig och jag fick någon sjuk, ångestliknande känsla i kroppen över att jag inte äger en sån liten själv.

Jag gillar inte ens hundar. Men denna gillade jag. Den luktade gott. Ja. En hund som luktar gott. Såna hundar, som dessutom är typ två centimeter i diameter, gillar jag.

image

14 kommentarer | “It was a dog. Jag dog.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Disa skriver:

    Snälla köp en som kan vara med på dina vloggar och vara söt i bakgrunden!!!❤❤❤

    1. Disa skriver:

      Hjälp Clara!!!

    2. Clara Henry skriver:

      Omg bästa iden!!! Omöjligt såklart, men ändå överväger jag, wtf

  2. Disa skriver:

    Kommenterade ”hjälp Clara” där uppe. Av någon anledning då syns inte hela texten, men länken funkar inte till podcasten och skulle verkligen vilja lyssna?❤

    1. Clara Henry skriver:

      Nu ska länken funka!

  3. Isabelle skriver:

    Valpar luktar alltid gott, lite som med bebisar!

  4. Celeste skriver:

    Hej Clara!
    Jag är en tjej som går i åttan och varje gång jag säger att jag är feminist kommer alltid frågan ”VA? hatar du män eller????”
    Många killar i min skola förstår inte riktigt innebörden av feminism, varför det är så bra och de förstår inte heller att kvinnor är diskriminerade i vårt samhälle.
    Jag skulle så gärna vilja att du kommer och föreläser på min skola, hur ska jag göra för att mina lärare ska kunna nå dig?

    1. Clara Henry skriver:

      Hej Celeste! Jag skulle så himla gärna komma och föreläsa om feminism och youtube och självkänsla eller vad som helst på din skola. Du kan be din lärare eller rektor maila min agent på clarabusiness@splay.tv och boka mig!

  5. Emily skriver:

    Vill bara slänga in lite cred och pepp till dig för att du pratade så bra om mens i podden, trots Arons typ ständiga påhopp och ifrågasättanden. Har lyssnat på TSKNAS från början och vet att det (väldigt) lätt blir grabbig stämning och det inte alltid är lätt att som ensam tjej våga ta plats när det händer tyvärr. Men du var awesome och jag tror på riktigt att du lyckades ge flera lyssnare en tankeställare. You go gurl! <3

    1. Clara Henry skriver:

      Åh, TACK Emily! Visste inte hur jag skulle förhålla mig till hans ifrågasättanden, vet ju att han är astrevlig och en image att vilja vara provokativ, men sjukt svårt att veta hur en ska hantera. Det gör mig så glad att läsa dina fina ord. Tack! <3

  6. Rätt eller fel? skriver:

    Hej Clara!
    Jag har en fråga angående mens. Jag är 15 år och är den sista i min klass som inte fått min mens än. Jag har salt det till min så kalade ”bästa” vänner, för sen tid sen fick jag reda på att någon av den sagt detta till några andra tjejer i skolan och varje gång det blir lite gräl mellan mig och någon/några tjejer så drar dem alltid upp att jag inte blivit kvinna en och bla bla bla. Jag menar det spelar la ingen roll om du fått mens eller inte man är väll kvinna ovasett? Jag är så tröt på detta och vill bara få min mens för att slippa allt på hopp men samtidigt är det så jävla skönt att inte ha mensen än eftersom det inte direkt är så kul. Vad tycker du jag ska göra? Snälla hjälp!

    PS. Gillar din blogg sjukt mycket, du är en så stark person! :)

    1. Clara Henry skriver:

      Hej! Alltså fan i helvete vad arg jag blir på dessa som du bråkat med?! Hela argumentet att ”man blir kvinna när man får mens” är så ohållbart. Så transmän blir kvinnor när de får mens? Eller att (cis)tjejers kroppar bara BADOOM blir vuxna och kvinnliga i samma sekund första bloddroppen letar sig ner i kroppen? Även det faktum att tjejer inte duger om de inte är kvinnor..? Du verkar som en stark person själv som förhoppningsvis inte tar åt dig allt för mycket av deras ord, men bear in mind att det är helt normalt (om än bara lite ovanligare) att få sin första mens fram till att en är 17 år gammal. Stå på dig, låt de inte trycka ner dig! KRAM!

  7. Linda skriver:

    Blev så himla glad över att du var med i tsknas eftersom det är en av mina favoritpoddar som jag följt superlänge. Jag som lyssnat på alla 217 avsnitt flera gånger kan säga att avsnittet blev superbra och du skötte dig utmärkt! :D (Och är lite möjligtvis pyttelite avis på att du fick träffa Soran, Petter och Aron.. hehe!)

    och hunden. jag dör. så liten<3

    1. Clara Henry skriver:

      Åh coolt!! Är ingen poddmänniska själv men har faktiskt lyssnat på ett par tsknas-avsnitt, var så kul att de ville ha med mig. Och hunden……. LIL QT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG