Ett bra blogginlägg om varför min blogg generellt sett är rätt kass

5:05 22 Jun 2015

Hej blöggys. Jag är verkligen sämst på att blogga. Hahaha. Och det blir inte bättre av att jag påminner er om det. Hahaha. HAHAHA!!! Så känner jag. Sitter och skrattar SVINHÖGT för mig själv för att jag precis såg att jag inte bloggat sedan i onsdags.

Mina tankar går såhär.

Å ena sidan: jag älskar min blogg!!! Jag älskar er, mina bloggläsare! Jag gillar visserligen alla som följer mig och peppar mig i det jag gör, men ni är liksom speciella på något vis. Ni kommer åt min innersta känslokärna. Ni har fått veta saker som de som enbart följer min youtube-kanal aldrig fått veta. Bloggen känns, till skillnad från youtube, så kravlöst. Jag kan lägga upp ett eller fem inlägg om dagen, krönikor eller bara ursäkter till varför jag inte bloggat på ett tag, och ni kommer inte döma mig. Min blogg är mitt jag.

Å andra sidan: jag har börjat glömma bort att blogga. Vet inte vad som hänt. Antagligen för att jag tänker så mycket på allt annat (Hallå P3, sommarpratet, boken, youtube) och för att när jag inte jobbar, så umgås jag med kompisar, och det känns inte intressant att skriva om.

Plus att jag gått och blivit förkyld.

WIN_20150622_170123

Igen. Över natten. Vaknade imorse av att det gjorde ont att svälja. Har en väldigt täppt näsa. Mmmh. Härligt.

Ska förresten spela in Sommarpratet på fredag. Sedan sänds det nästa tisdag, den 30e. Lord give me strength. Och helst lite extra tid. 24 timmar om dygnet räcker inte för att komponera sommarprat. Panic at the disco osv.
wpid-wpid-wpid-575d2677526a5205eb848ed75be0d4c915.jpeg

 

12 kommentarer | “Ett bra blogginlägg om varför min blogg generellt sett är rätt kass”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Kristin skriver:

    Åh min herre vad jag längtar efter ditt sommarprat, jag är övertygad om att det kommer att bli fabulöst!

    (och angående blogguppdateringen så känner i alla fall jag att jag vet vad jag får av din blogg, if you know what I mean? När jag kikar in på din blogg är jag liksom fullt medveten om att det är mycket möjligt att det inte finns något nytt att läsa men jag gör det ändå! So don´t you worry.)

    Kram

  2. Sara skriver:

    Det som är bra med att du i nästan varje blogginlägg skriver att bloggen går sådär just nu, är att vi slipper påminna dig… Jag tror visserligen att alla som läser din blogg förstår att du har fullt upp nu. Ta det lugnt och andas! Om du har idétorka/inte vet vad du ska skriva om, skulle i alla fall jag vilja läsa om vilka radioprogram i hallå P3 som blev extra lyckade. Jag, som inte tycker att det är så roligt att lyssna på radio i flera timmar, skulle tycka att det vore bra med en topp-5 lista.
    Kram!

  3. clara skriver:

    din nya video var superbra :)

  4. Gummiplommon skriver:

    Känn absolut ingen press på bloggen, skriv när du hinner<333 btw, din nya video var helt fantastisk, den gjorde min födelsedag ännu bättre! Kram!

  5. Fredrik Hansson skriver:

    Stackare de så tungt nu, de klart de blir dygnet har ju bara 24 timmar, men i bland önskar jag att de vore lite fler timmar antar att du känner samma sak.
    Ta och krya på dig nu så du kan spela in sommarpratet och vips en ska mindre att gör :-)
    Ha de så bra nu och var rädd om dig :-)

  6. Ellen skriver:

    Hej Clara! Tycker du är en helt underbar bloggare och youtuber, men inte bara det. Du verkar vara en helt fenomenal människa, du inspirerar mig verkligen till att leva mitt liv som jag vill och inte bry mig i vad andra tycker. Tack världens bästa du! Du är värdefull! Har ett önskemål också, kan du inte göra en video eller inlägg där du berättar om din syn på homosexualitet och andra sexualiteter? Det vore intressant! ❤️

  7. M skriver:

    De är ba gött att du bloggar när du känner för det, blir roligare inlägg när man har nått vettigt att säga ;)

  8. Daniel Wimhed skriver:

    Tips: Dela upp tiden i arbetstid och vilotid, prioritera :) Arbeta bara det du behöver göra, vila resten så du orkar med och så du blir frisk. Då du inte är i studion i P3 samt spelar in sommarpratet så kryp ner och drick te och pyssla om dig själv. Förkylning och/eller feber kan (men behöver inte vara det)tecken på att kroppen säger. ”Hörru Clara dags att tagga ner lite nu alltså”

  9. Emma skriver:

    Oavsett hur mycket du bloggar, så kommer jag alltid älska din blogg. Det är ändå coolt att du är aktiv på så många ställen som tex Youtube, instagram, twitter, bloggen, facebook osv. Du är ju grym <3 Kram

  10. Ebba skriver:

    Känn absolut ingen press. Men fortsätt blogga din blogg är så mycket roligare och ärligare än andra bloggar där ute
    Kram

  11. Olivia skriver:

    Åh bästa Clara! Jag bara älskar din blogg oavsett hur aktiv du är. Sitter nästan alltid och småflinar åt dina inlägg! Du e så jävla bra! Kram

  12. tilde skriver:

    SLUTA INTE BLOGGA!! för du e jättebra på det lovar fastän det inte är så ofta är det grymt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg