När Göteborg blir världens bästa stad

1:56 11 Aug 2011

Klockan 7.44 imorgon börjar mitt tåg rulla och jag sållar mig till en av de tusentals stockholmare som invaderar Göteborg. Nu sitter jag här och känner som att jag har en massa saker jag måste förbereda, men jag har en plats på tåget och ett rum bokat, så jag antar att mitt största beslut är huruvida jag ska förnedra mig själv genom att ta med mig gummistövlar.

Precis som förra året har ett av de största dragplåstren, för mig, ställt in. Men medan Jay Electronica i fjol ersattes med Anna von Hausswolff, har MF DOOM hoppat in istället för Q-Tip, vilket känns som ett betydligt bättre tröstpris. Måste också passa på att kredda Way Out West för ett grymt schema. Förutom att Empire of the Sun sväljs av Prince hittar jag ytterst få saker som krockar. Om ni ser en lång jävel med svintohår (för att låna ett uttryck av Hasan) som täcker ert synfält på någon av spelningarna nedan är det nog jag.

Fredag:
16.10 – Janelle Monáe
17.20 – The Hives
18.30 – Fleet Foxes
18.45 – Santigold
19.45 – Robyn
22.15 – Prince

Lördag:
16.30 – MF DOOM
18.00 – Jamie Woon
18.50 – Wiz Khalifa
19.40 – Pulp
22.20 – Kanye West

//Amat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp